İki uzman analistten Ripple (XRP) yatırımcılarına çok kritik uyarılar!
İki uzman analistten Ripple (XRP) yatırımcılarına çok kritik uyarılar!

Wirex ABD’ye genişledikçe Ripple (XRP) fiyatı yükselişini sürdürüyor: Peki bundan sonra XRP’yi neler bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Şu an itibariyle XRP fiyatlarındaki yükselişin hala tam etkisin göstermediği görülüyor. Bu dijital varlık hala bu aşamada 0,5 dolara ulaşamdı, ancak yenilenen yükseliş trendi er ya da geç durumun değişebileceğini gösteriyor. Mevcut momentuma dayanarak, Ripple (XRP) fiyatı için öngörülebilir gelecekte ilginç şeylerin olması muhtemel görünüyor.

Ripple (XRP) fiyatı momentumu ile ilgi çekiyor

Büyük bir sarsıntının XRP değerini etkileyip etkilemeyeceği biraz belirsiz. Güçlü göstergeler, değerinin bir süredir bir kez daha 0,5 seviyesini geçeceğini gösteriyordu, ancak uptrends’ın hiçbiri çok uzun bir süredir yerinde kalmadı. Bu, kripto para dünyasında nadir görülen bir durum olmamasına rağmen, ancak en başta her zaman biraz endişe vericidir.

Bu son 24 saat, USD değerindeki yaklaşık %3’lük bir kazanç ve Bitcoin üzerinden %2’lik bir kazanç ile mevcut momentum, her şeyden önce gelecek vaat ediyor. Bununla birlikte, herhangi bir yükselişin devam etmesi, her şeyden önce biraz karmaşık olacak. Genel işlem hacmi, bir yükselişi yapmak için oldukça yeterli görünüyor.

Son birkaç saatteki en büyük gelişme, XRP tabanlı bir borsanın nasıl gerçekleştiği. XRP United’ın herhangi bir gerçek piyasa beklentisini karşılayıp karşılamayacağı henüz bilinmiyor. Ancak bu son gelişme dijital varlığın ileriye doğru pek çok başarıya sahip olduğunu göstermekte.

https://twitter.com/wirexapp/status/1054439016140075008

Bundan sonra XRP fiyatını neler bekliyor?

XRP harcama cephesinde, işler de oldukça ilginç görünmeye başlıyor. Bu varlığın harcanmasının ana yolu, Wirex banka kartından geliyor. Şu anda bu kartlar ABD’de de sunulacak gibi görünüyor. Bu kartlar, Bitcoin, Litecoin ve Ethereum’un yanı sıra XRP’yi de destekleyecek. Bu varlığın yanı sıra şirketin kendisi için ileriye doğru büyük bir adım.

Her zaman olduğu gibi, bu aşamada bu gelişme nedeniyle XRP’ye umutla tutunan spekülatörler var. Luggernutz, XRP’nin teknik göstergelere dayanarak haftanın sonunda 1 dolar veya daha fazla değer kazanacağından emin. Bu imkansız olmamakla birlikte, fiyat dalgalanmaları söz konusu olduğunda da bu yükseliş eğilimini kontrol altında tutmak zordur. Mevcut değeri sadece dört gün içinde ikiye katlamak biraz zor gibi görünüyor ama dediğimiz gibi imkansız değil.

https://twitter.com/luggernutz/status/1054966567354712064

Gelecek haftalarda XRP fiyatının artmasını sağlayacak önemli bir gelişme yok. Ancak sahnelerin arkasında pek çok ilginç şey var. Aynı zamanda XRP’nin değeri esas olarak, Bitcoin değerinin nasıl değiştiğine bağlı olacak, çünkü altcoinler ve dijital varlıklar için birincil gösterge hala lider kripto para birimi.

Elevenews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin