Grayscale ve Winklevoss kardeşlerden ortak Bitcoin tahmini:
Grayscale ve Winklevoss kardeşlerden ortak Bitcoin tahmini: "Daha yolun başındayız!"

Winklevoss kardeşler Bitcoin için bu çılgın fiyatı işaret etti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Gemini kripto borsasının kurucu ortakları Tyler ve Cameron Winklevoss, Bitcoin fiyatının 500.000 doların üzerine çıkacağını iddia etti ve bazı sebepler sundu.

“Bitcoin fiyatı 500 bin dolara yürüyebilir.”

Peter McCormack’in “Bitcoin Ne Yaptı?” isimli podcast’inin son bölümünde, konuşan Winklevoss ikizler, yakın zamanda yayımladıkları “500.000 Dolarlık Bitcoin Davası” hakkında konuştu. Gemini’nin kurucu ortakları, BTC’nin gelecekteki fiyatı üzerine tezlerini yazmaya başladılar ve kral kripto para için kabaca 50 kat fiyat artışı bekliyorlar.

İkizler ayrıca hükûmetin Covid-19 salgınına verdiği yanıtın Bitcoin değerini vurguladığını ve onları bu makaleyi yayımlamaya ittiğini söylüyor.

Salgın, kilitlenmeler ve ekonomik şok meydana geldiğinde makale bitmek üzereydi. Bizde durum fena değildi. Ama bu biraz değişecek.

Biz de ABD’de CARES Yasası gibi hükümetin tepkilerini görmeyi bekledik ve sonra bu parçanın daha da alakalı olduğunu fark ettik. Durum, fiat rejimleri için daha da korkutucu hale geldi. ‘Aman tanrım, Bitcoin sizin tek kurtarıcı lütfunuz’ gibi. Ve bu yüzden bu düşünceleri bir araya getirip sonunda yayımladık.

“Salgın BTC’nin olumlu geleceğini yaklaştırdı.”

Winklevoss kardeşler, salgının Bitcoin yatırım tezlerini hızlandırdığına dikkat çekiyor.

“Pandemi bazı yönlerden bizi geleceğe itti. Fiziksel perakendeciliğin düşüşünün bununla hızlandığını gördük. E-ticaretin ve büyük teknolojinin saldırısı da şimdiden hızlandı. Wall Street’te büyük teknolojinin çoğu için rekor çeyrekler oldu, ancak ekonominin geri kalanı acı çekiyor.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin