Winklevoss kardeşler Bitcoin düzenlemelerinden korkmuyorlar
Winklevoss kardeşler Bitcoin düzenlemelerinden korkmuyorlar

Winklevoss kardeşler Bitcoin düzenlemelerinden korkmuyorlar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tyler ve Cameron Winklevoss namıdiğer Winklevoss kardeşler Bitcoin düzenlemelerinden korkmadıklarını, onları kucakladıklarını açıkladılar.

Gemini Borsası’nın CEO’su ve kurucularından olan Tyler Winklevoss, Bloomberg ile yaptığı röportajda şöyle konuştu:

Bu teknolojiler finansmana bağlayan düzenlemeler olmadan gelişip büyüyemez. Yargılar doğru dengeye ulaştığında, bunun kripto para birimleri için kazanç olacağını düşünüyoruz.

Winklevoss kardeşler Bitcoin milyoneri

Bitcoin’in yükselişi muhtemelen onları milyarder kulübünde yükseltirdi. Bloomberg Milyarder Endeksi’ne göre, şimdi servetleri 520 milyon dolar değerinde.

Bitcoin, küresel yetkililer tarafından incelendiğinden, onları son derece zengin duruma getiren durumda biraz düşüş yaşadı. Facebook CEO’su Mark Zuckerberg ile olan kavgalarıyla ünlenen kardeşler, yönetmelikten korkulmaması gerektiğini söylüyor ve kurallar zorunluluk değil ancak gerekliliktir diyor.

Genel olarak şikayetim düzenleyicilerin meşru operatörler için net çerçeve ve yollar önermek için yeterince hızlı hareket etmemesiydi.

Bu sözler Tyler Winklevoss’a ait. Son fiyat dalgalanmaları konusunda ise çok fazla endişe duymuyorlar:

Uzun yıllardır bunun içindeyiz. Bitcoin’in 8 dolar olduğunu hatırlıyoruz, bu yüzden endişe ediyorsak, buranın sihrindendir.

Bloomberg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin