Bitcoin milyarderleri yeni gözdelerini açıkladı: “Bu iki altcoin en az 15 yıl sürecek.”
Bitcoin milyarderleri yeni gözdelerini açıkladı: “Bu iki altcoin en az 15 yıl sürecek.”

Winklevoss ikizleri 2019’u dört gözle bekliyor: Neden mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Diğer kripto gazileri gibi Winklevoss ikizleri de bu kripto kışı tarafından savunmasız bırakılıyor. Ancak Winklevoss kardeşler, diğer birçok kripto gazisi gibi, düşüş trendinin herhangi bir anda değişeceğini biliyorlar.

Tyler Winklevoss: “Bu kış tamamen evdeyiz.”

Tyler Winklevoss, verdiği bir röportajda şunları söylüyor:

Kışın tamamen evdeyiz. Bu içimizdeki zamanı inşa etmemizi ve nefesimizi rahat almamızı sağlıyor.

İkizlerin bir nefes almak için iyi bir sebebi var. İkizler, bu yıl Asya pazarına devam eden genişleme planları doğrultusunda Gemini Dollar’ı (GUSD) piyasaya sürdü. İkizler ayrıca, perakende yatırımcılara platformda yatırım yapmak için yeni bir yol sağlayarak, sektöre daha fazla yatırım yapmayı cazip kılan yeni bir mobil uygulama üzerinde çalışıyor. Bu, ikizlere göre, yaklaşan kurumsal yatırım seline rağmen 2019 için büyük bir öncelik.

gemini kripto borsası

Cameron Winklevoss: “Perakende hikayesi yeni başlıyor.”

Cameron Winklevoss, konuya yönelik şunları söylüyor:

Kararlarımızın çoğu, daha kurumsal temelli olduğumuza dair bir algıya sebep olabilir. Durumun gerçekliği, farklı bir müşteri tabanına sahip olduğumuz. Perakende hikayesi yeni başlıyor.

Winklevoss ikizleri sektöre bağlılıklarını sürdürüyor

Winklevoss kardeşlerin Asya için genişleme planları hala devam ediyor ve 2019’a kadar devam edecek. Bir kez daha Gemini, Bitfinex ve Huobi gibi dünyanın en büyük kripto para birimi şirketlerinin yanında yer alacak gibi görünüyor. Yaklaşan bu genişleme, Winklevoss kardeşlerin sektöre bağlılıklarının nerede yattığının bir kanıtı. Tyler Winklevoss, verdiği bir röportajda şunları söylüyor:

Uzun süredir bu sektörün içindeyiz. Kalmak için burada birçok neden olduğunu düşünüyoruz.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin