Bitcoin milyarderleri yeni gözdelerini açıkladı: “Bu iki altcoin en az 15 yıl sürecek.”
Bitcoin milyarderleri yeni gözdelerini açıkladı: “Bu iki altcoin en az 15 yıl sürecek.”

Winklevoss ikizlerinin Bitcoin borsasından SegWit hamlesi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Gemini, “yerel SegWit adresleri”nin yeni sürümünü destekleyen en büyük Bitcoin borsası oldu. Gemini artık, ücretin, işlem sürelerinin ve ağ tıkanıklığının azaltılmasına yardımcı olan SegWit’i kullanıyor.

Winklevoss ikizlerinin Bitcoin borsası artık SegWit için “tam” desteğe sahip

Amerika Birleşik Devletleri merkezli Gemini Borsası 15 Pazartesi günü yaptığı açıklamada, şu anda SegWit için “tam” desteğe sahip olduğunu açıkladı. Bu, ölçeklendirme için zemin oluşturmak üzere kabul edilen hayati bir Bitcoin kodu. Gemini, “yerel SegWit adreslerini” destekleyerek kodu kabul eden en büyük Bitcoin borsası haline geldi. Adreslerin yeni sürümü, BTC’yi daha da yükseltmeyi başarabilir. Gemini iletişim başkanı Carolyn Vadino şunları söyledi:

Yerel SegWit adreslerini kullanma seçeneğimiz blok alanı tasarrufu ve güvenlikle ilgili endişeler gibi birçok faktöre dayanıyordu. SegWit’in kullanımı, desteği ve benimsenmesi arttıkça, ücretleri, bekleme sürelerini ve ağ tıkanıklığını azaltmaya yardımcı olacak. SegWit işlemleri, daha ileri teknolojiler için de temel oluşturuyor.

SegWit kripto ekosisteminde büyüyor

Her ne kadar SegWit, herhangi bir zamanda Bitcoin işlemlerinin sayısını arttırmada inanılmaz olsa da bir bireye ait her cüzdan, işlemin yeni sürümü için desteği ayrı ayrı kodlamak zorundadır. Bu dolayısıyla daha geniş çapta benimsemeyi engelliyor demektir. Ancak Winklevoss ikizleri, SegWit’in ekosistemde kabul edilmesinin daha uzun süreceğini kabul ediyor. İkizler editörü Brian Kim Johnson bir blog yazısında şöyle dedi:

Bu değişimi yapmanın tam zamanı olduğunu düşünüyoruz, ancak yine de bazı acılar artacak. Özellikle, bazı blok araştırmacıları yerel SegWit adreslerini izleyebiliyor olsa da destek bir çözümden diğerine geniş ölçüde değişiyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin