Milyarder ikizler Bitcoin için bu “çılgın” seviyeyi işaret etti! “Altını bile geçecek!
Milyarder ikizler Bitcoin için bu “çılgın” seviyeyi işaret etti! “Altını bile geçecek!"

Winklevoss ikizleri: ”Bitcoin boğa koşusunun en büyüğü geliyor.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son zamanlarda Winklevoss ikizleri Bloomberg Opinion köşe yazarı Barry Ritholtz ile röportaj için bir araya geldi. Gemini Vakfı borsalarını yöneten ikizler, bir sonraki boğa koşusu, altının yerine Bitcoin ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli şeylerden bahsetti.

Bitcoin için en düşük değerlere bakılmalı

İkizler, Mark Zuckerberg ile Facebook için bir fikir oluşturma konusundaki çatışmalarını içeren Sosyal Ağ filmindeki rolleri nedeniyle 2010 yılında yaygın olarak tanındı. 2017 yılının boğa koşusu hakkında konuşan ikizler şunları söyledi:

Yani, 2017’de, daha önce bu filmi gördüğümüzü hissettik. Fakat her seferinde, heyecan kendisinin önünde olduğunda, öncekinden daha iyi bir zeminde stabilize olma eğilimindedir. Bu yüzden 52 haftanın en yüksek seviyelerine bakmak yerine, 52 haftanın en düşük seviyelerine bakın ve her biri doğru yönde ilerliyor. Şimdi, oraya ulaşma yolumuz arasında bir tür vahşi yolculuk var.

Bitcoin dalgası yakında

İkizler, başka bir dalga olacağını düşünüyorlar ve muhtemelen öncekinden daha heyecan verici ve daha büyük olması gerektiğine inanıyorlar. Hatta, Bitcoin için parlak bir gelecek olduğundan eminler. Bitcoin’in altın piyasasını devralacağı konusunda düşüncelerini şu şekilde dile getiriyorlar:

Bitcoin fiyat tekliflerindeki büyümenin yeniden başlaması, yatırımcıları fiziksel altından “dijital altın” a çekebilecek bir kripto para birimi piyasasının gelişimi ile teşvik edilecektir. Altın ticaretinin yüzde 10’u Bitcoin’e giderse, Bitcoin pazarının kapitalizasyonu üç kattan daha fazla artacaktır.

İkizler ayrıca Fidelity’nin kripto pazarına taşınması hakkında şu yorumu yaptı:

Bize çok mantıklı geliyor ve bu akıllıca bir hareket. Bugün bir iş olamayabilir, ancak yarın orada olacak ve bu işletmeler taşınmaya başladığında, oraya ilk önce gelmek kesinlikle bir avantaj. Hatta, Wall Street’in çoğu 2017’de çok yaklaştı ve dalmak üzereydi ama sonradan geri çekildi.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin