Willy Woo, Bitcoin’in altılı rakamlara ulaşacağını söyledi
Willy Woo, Bitcoin’in altılı rakamlara ulaşacağını söyledi

Willy Woo: “Bitcoin fiyatının 8.000 dolara düşüşü halving öncesi benzersiz bir kurulum”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC), 19 Kasım’da 8.000 dolarda zorda olsa destek bulmayı başardı. Ancak analistler, halving öncesi piyasalara bakış açısının giderek düşüş yönlü olmaya başladığı konusunda uyarılarda bulunuyorlar.

Bitcoin bir gecede yüzde 3,7 değer kaybetti

Coin360’tan gelen veriler BTC/USD’nin bugün 8.000 doları koruma mücadelesini ve hafta sonundan bu yana önceki kazanımları geri vererek geçirdiğini gösterdi.

Pazartesi günü yaşanan ani düşüş, paritenin Ekim ayının sonundan bu yana ilk kez 8,100 doları görmesine neden oldu.  Ve fiyat hareketleri o zamandan bu yana dalgalanıyordu.

Bitcoin daily price chart

Woo: “Bitcoin Önceki halving fiyatlanmasını tekrar etmeyecek”

Belki de şaşırtıcı olmayan bir şekilde, analistler Bitcoin fiyatı için endişeli olduklarını açıkladılar – sadece kısa vadede değil – 2020 Mayıs halving sonrasında bile.

istatistikçi Willy Woo Pazartesi günü Twitter’da yaptığı yorumda şunları söyledi:

Daha fazla oynaklık bekliyorum. Kısa vadeli düşüş tek söylediğim. Üstelik fiyatın eski alanları tekrar etmesini beklemeyin.

Woo, 2012 ve 2016’da önceki iki halving ’e ve birkaç aydır yükselen fiyat hareketinden sonra gelen Bitcoin’deki tarihsel eğilimlere değindi.

Önceden, benzer bir şekilde, 2020 olayını bir yükseliş dönüm noktası olarak tercih etmiş, sonrasında piyasalar oldukça yüksek bir kazanç aşamasına girmişti. Ancak bu sefer, piyasa, ayıların kontrolü altında.

Woo, “Peki bu kez, 14 bin dolardan 7,5 bin dolara hareketi gördük ve bu durum, çöken ve zorluklar yaşayan zayıf madencileri bitiriyor” dedi. Ekledi:

Bu durum zaten aşağı yönlü bir harekete neden oluyor, bu nedenle 6 ay süren bir hareket satış baskısını getiriyor. Tekrarlanan fraktalları çizemezsiniz, temelleri farklı.

Geleneksel olarak doğru bir Bitcoin fiyat modeli hala halvinge kadar 8.300 dolar ortalama BTC/USD fiyatını talep ediyor.

Altcoinler, daha volatil işlemlerde ağır hasar aldı

Bu arada Altcoin tüccarları Salı günü Bitcoin traderlarıyla benzer kayıplar gördü ve çoğu büyük kripto para değerlerinin yaklaşık yüzde 5’ini kaybetti.

Piyasa değerine göre en büyük altcoin olan Ether (ETH) 177 dolara  düşerek % 3′ ten biraz daha fazla değer kaybetti.Ether 7-day price chart

Diğerleri daha da kötüye gitti, EOS (EOS)% 6,7, Tron (TRX )% 7,5 ve Cardano (ADA)% 7,2 idi. Bu nedenle son olarak, kabaca % 4’lük bir kazançtan sonra Pazartesi günü yaptığı kazancı tersine çevirdi.

Genel kripto para piyasa değeri, son 24 saat içinde 6 milyar dolar eriyerek 228,7 milyar dolara geriledi. Bitcoin’in Pazar payı ise % 66 olarak gerçekleşti.

cointelegraph


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin