WhenHub Interface
WhenHub Interface

WhenHub Interface: Blockchain tabanlı mobil uygulama piyasada!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

WhenHub, kişilerin bilgi sahibi olmak istediği herhangi bir konuda uzmanlar ile bağlantıya geçmesini sağlayacak, Blockchain tabanlı bir mobil uygulama olan WhenHub Interface (arayüz) detaylarını piyasaya duyurdu. Şirket ayrıca, uygulama tarafından kullanılan ödeme yöntemi olan WHEN Token için ICO lansmanını da eşzamanlı olarak duyurdu.

Şirket, ICO lansmanları sırasında sadece bir white paper ve web sitesine sahip olan çoğu şirketten farklı olarak, ICO’su ile aynı zamanda Arayüzü başlatma kararı aldı.

Şirketin kurucu ortağı ve CEO’su Quin Harker’ın açıklaması ise şu şekilde:

ICO katılımcıları, ekibimizin yüksek kaliteli bir ürünü taşıma kabiliyetine güvenebilir. Sadece 60 gün içinde çok yönlü Blockchain Akıllı Sözleşme ile birlikte iOS ve Android için bir mobil uygulama tasarladık, oluşturduk ve yayınladık. Şu an bir “white paper”ın çok ötesindeyiz.

Interface WhenHub arabirim ağının ilk ürünü olacak

Interface, kişileri zamana dayalı işlemsel ticari etkileşimler için birleştiren ve şirketin patent 

başvurusu yapılmış platformu olan WhenHub Arabirim Ağı (WIN) için ilk ürünüdür. WhenHub, interface’i uzman danışmanlığı konusunda uzun vadeli olarak görmektedir. Herkes, uzmanlık seviyelerini doğru bir şekilde tanımladığı sürece, 15 dakikalık bloklarda herhangi bir konu hakkında tavsiye verebilir. Ethereum Blockchain’in kullanılması, şirketlere kendi ürünlerinin pazarlamasını entegre etmesini sağlarken, iş modellerinden mevcut bankaları, avukatları ve sözleşmeleri devreden çıkarmasına da izin veriyor. WHEN tokenleri kazanan uzmanlar, bu tokenlerin değerinin artmasını isteyeceklerdir.

Şirketin diğer kurucu ortağı ve baş strateji yöneticisi Scott Adams ise proje ile ilgili şunları söyledi:

Interface uygulaması kullanan bir uzman, bir konuyla ilgili sizden daha fazla deneyime sahip olan biri olabilir. Örneğin, yeni bir hobi, macera veya kariyer düşünürseniz, daha önce bu konular ile ilgili deneyime sahip olan biriyle konuşmak yararlı olacaktır.

Adams, tüm zamanların en popüler çizgi romanlarından biri olan Dilbert’in yaratıcısı ve aynı zamanda WhenHub’a 2 milyon dolarlık finansman sağlayan kişi olarak şirketin en önemli yatırımcısı konumundadır.

WhenHub, tüm teknik sorunların aşıldığını bildirdi

WhenHub, Arayüzü pazara sürme ve ICO’yu başlatmak için birkaç teknik sorunu da aşmış durumda gözüküyor. Bu teknik sorunlardan en önemlisi ise sürtünmesiz bir kullanıcı deneyimi sağlama sürecinde, kripto para birimi işlemlerini ana akım tüketici mobil uygulamasına entegre etmekti.

WhenHub’un kurucu ortağı ve CTO’su Nik Kalyani, aşılan teknik sorunlar ile ilgili açıklaması ise şöyleydi:

Basit, endüstriyel standardı olan bir cüzdanı, bazı ücretsiz kayıt tokenleri ile önceden yüklenmiş bir şekilde Interface mobil uygulamasına yerleştirerek sorunu çözdük. Bu, kullanıcılara uygulamayı indirdiklerinde bir uzman olma ya da bir uzmanla arayüz oluşturma imkanı sağlıyor. Böylece uygulamayı rahat bir şekilde kullanmadan önce, yavaş yavaş cüzdanlar, tokenler ve Blockchain hakkında daha fazla bilgi edinebilecekler.

WhenHub Interface uygulaması Apple ve Google Play uygulama marketlerinden indirilebilir

Şu anda Apple App Store ve Google Play Store’dan erişebilen Interface uygulaması bir Beta sürümüdür. Şirket her iki haftada bir uygulamayı güncellemeyi, sorunları gidermeyi ve kullanıcılar tarafından talep edilen yeni özellikleri eklemeyi taahhüt etmektedir.

Kalyani aynı zamanda açıklamalarına şunları ekledi:

Mevcut sürümümüz, uygulama ve platform için tasarladığımız genel kapasitenin ortalama yüzde 10’una sahiptir. ICO finansmanı, kaynakları eklememize yardımcı olacak, böylece daha hızlı yineleyebileceğiz ve müşterilerimize gelişmiş özellikler sunabileceğiz

Kripto tutkunları, ETH tokenlerini şirketin akıllı sözleşme adresi “whentoken.eth”e göndererek şirket ICO’suna katılabilirler. Arayüz ve ICO hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler ise https://interface.whenhub.com adresini ziyaret edebilirler.

Proje hakkında bilgi alabileceğiniz diğer linkler ise şu şekildedir:

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin