featured

Gözde meme coin için önemli bir gelişme: Whale Alert, listesine Dogecoin’i ekledi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – En gelişmiş blockchain izleyicilerinden biri olan Whale Alert, Dogecoin’e olan desteğini duyurdu.

Bir meme coin statüsüne rağmen Dogecoin, perakende ve kurumsal yatırımcılardan büyük ilgi gördü. Çevresindeki en ünlü kripto para birimlerinden biri olan varlığın, çeşitli platformlarda desteklenmesi norm haline geldi. Son olan Whale Alert, Dogecoin’in önemini vurguladı.

Desteğin bir sonucu olarak Whale Alert topluluğu, Dogecoin ile ilgili herhangi bir büyük işlem gerçekleştiğinde bilgilendirme yapacaktır.

Ayrıca platform, meme coin’in yeni API’sini lansmandan önce başlatmayı hedefliyor. Whale Alert, önümüzdeki haftalarda diğer klasikleri de dahil etmeyi vaat ediyor.

Whale Alert’e #Dogecoin ekledik! Büyük DOGE işlemleri artık raporlanacak. Veriler yakında yeni API’mizde mevcut olacak ve önümüzdeki haftalarda diğer klasikler eklenecek

Whale Alert Dogecoin

Balina hareketleri, bir varlığın fiyat hareketinin yönünü belirleyebildikleri için kripto para piyasalarının çok önemli bir parçasıdır. Sonuç olarak uzmanlar ve piyasa gözlemcileri, balina işlemlerine ilişkin verileri analizleri için yararlı buluyor.

Whale Alert’in Dogecoin’i dahil etmesi, topluluğun büyük varlık işlemleri hakkında güncel veriler elde etmesini sağlayacaktır. Bu, analistlerin ve yatırımcıların uygun ticaret kararları vermelerine yardımcı olmalıdır.

Fiyat performansı

Gözde meme coin’in son fiyat hareketi, yan yönlüydü. Ayı piyasası kalıcı olduğu için varlık kapsamlı bir şekilde konsolide edildi. Geçen ay 0,087 dolardan düşüş yaşanmasına rağmen meme coin’in fiyatı şu anda 0,06 dolarda bulunan destek noktasının üzerinde sabit kaldı. Fiyat, bu yazının yazıldığı sırada ise 0,06013 dolar civarında bulunuyor. Ancak oldukça hassas olduğu söylenebilir.

Dogecoin, BNB ve BTC ile birlikte büyük oranda olumsuz bir hava içinde işlem görüyor. Yine de, daha önce bildirildiği gibi Santiment, varlığın yüksek FUD seviyesinin uzun vadede bir fırsat yaratabileceğini belirti.

Dogecoin’in yakın zamanda ikinci en büyük Proof-of-Work (PoW) kriptosu olduğunu ve milyarder Mark Cuban’ın gözde meme coin’in Cardano’dan daha fazla potansiyele sahip olduğunu söylediğini de belirtmek önemlidir.

TheCryptoBasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin