Whale Alert: Yeni basılan 19 Milyon USDC hazineden bilinmeyen cüzdana taşındı
Whale Alert: Yeni basılan 19 Milyon USDC hazineden bilinmeyen cüzdana taşındı

Önemli Gelişme: Whale Alert (Balina Uyarısı) hizmeti geliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para dünyasında büyük değer hareketlerini izlemek, Whale Alert (Balina Uyarısı) özelliğiyle çok daha kolay hale geliyor. Bu Twitter hesabı, borsa platformlarına ilişkin büyük gelen ve giden transferler için Bitcoin, Ethereum, Tether ve ERC20 işlemlerini tarar. Bu kripto para dünyası için değerli bir gelişme, özellikle bu tip bilgileri keşfetmeyi sevenler için.

Whale Alert (Balina Uyarısı) kavramı açıklandı

Bitcoin’in ve Ethereum’un Blockchain’leri saydam doğasına rağmen, büyük işlemleri gerçek zamanlı olarak yakalamak, insanın güvenilir bir şekilde yapamadığı bir şey. Böylelikle,  Whale Alert Twitter hesabı tüm ayak işlerini yapacak ve ilgili bilgileri dünyayla paylaşacak. Kripto para ve ERC20 endüstrisine daha fazla şeffaflık getiren basit ama potansiyel olarak güçlü bir hizmet.

Bu nasıl çalışır?

Kripto para işlem monitörleri tam olarak yeni olmasa da, Whale Alert tarafından sağlanan servis oldukça ilgi çekici. Şu anda ETH, BTC, USDT ve ERC20 işlemlerine odaklanmakta. Bu pazarlara ilişkin ticaret manipülasyonunun şişkin söylentileri düşünüldüğünde, daha fazla şeffaflık sağlayan herhangi bir araç, toplum tarafından bir bütün olarak takdir edilecek.

İzleme servisi, kendi ağlarında gerçekleşen gerçek zamanlı işlemleri twitleyecek. Alışılmadık derecede büyük bir işlem tespit edilirse, parayı alan kişinin veya gönderenin kimliğini belirlemeye çalışacak. Dahası, işlemleri potansiyel piyasa değişikliklerine bağlamak için mevduat cüzdanlarının değişimini izleyecek.

Belki de en çekici “özellik”, Tether ağ etkinliğini nasıl izleyeceği. Bu kararlılık, birçok spekülatif tartışmanın konusu oldu. Whale Alert USDT ve EURT’nin oluşturulmasını izleyecek ve bu gelişmelerle ilgili gerçek zamanlı detayları paylaşacak. Şüpheli bir şeyin zamanla ortaya çıkıp çıkmayacağı anlaşılsa da, oldukça ilginç bir yaklaşım.

Bu hizmetin yol haritası

Whale Alert Servisi’nin halihazırda bazı önemli engellere ve ekosistemlere odaklanmasına rağmen, bunun gibi hizmetler için daha fazla talep olacağı açık. Whale Alert, kripto paranın büyük hareketlerine göz atmak için yatırımcılar adına önemli bir araç olarak hizmet edebilir.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin