Binance Çinli ödeme devleri ile ortaklık yapıyor
Binance Çinli ödeme devleri ile ortaklık yapıyor

Weiss Ratings’ten çok konuşulacak Binance Coin (BNB) raporu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçen hafta gerçekleşen meteorik yükselişinden bu yana, Binance Coin çok konuşuldu. Şimdi Twitter’da, kripto para birimi ile ilgilenen dünyanın tek finansal derecelendirme kuruluşu Weiss Ratings, BNB’nin bir sonraki BTC olduğunu iddia ediyor.

Binance Coin başarısı

Binance Borsası’nın yerel tokeni bu yıl zaten yüzde 300’den fazla bir artış göstererek ilk 10’da bulunan kripto para birimlerine öncülük etti. Son Binance Chain lansmanı başka bir fiyat rallisini tetikledi.

BNB şu ana kadar Ocak 2018’de boğa piyasasının zirvesi sırasında oluşturduğu ATH’yi geçen ikinci kripto para birimidir. Bitcoin’e karşı büyük oranda bağımsızlığını kazanan BNB şimdilerde çoğu altcoine liderlik ediyor.

Tesadüften fazlası

Mart ayında, Weiss Cryptocurrency Ratings, Binance Coin’in, EOS, Ripple ve Bitcoin ile birlikte en iyi kriptolar arasında olduğunu belirledi. Raporda, BNB’nin fiyat artışının beklenen bir şey olduğuna dikkat çekildi. Bununla birlikte, Binance’in kullanıcılarını BNB tokenlerini bir dizi programla tutmaya teşvik etmesi, fiyat artışının uzun soluklu olduğunu ve sadece fiyat spekülasyonunun olmadığını kanıtladığı belirtildi.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin