weiss ratings binance chain
Weiss Ratings'e göre Binance Chain Ethereum Blockchain'i tehdit etmiyor

Weiss Ratings’e göre Binance Chain Ethereum Blockchain’i tehdit etmiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance kripto para borsasının Binance Chain’i piyasaya sürmesi yaklaşırken, Binance DEX’in ön plana çıkması beklenirken Weiss Ratings, blok zincirin Ethereum ile rekabet etmeyeceğini, ancak daha merkezsiz bir takas hizmeti sunarak borsa sektöründe kuralları değiştirmeye odaklanacağını söyledi.

Aslına bakarsanız Ethereum Blockchain ve Binance Chain, farklı amaçlara sahip iki farklı proje. Ancak bazı kullanıcılar Binance Launchpad’in Ethereum’a benzer olduğunu düşünüyor. Ve çoğu kişi bunu iyi bir fon toplama platformu olarak görüyor.

Bu görüş, birkaç Ethereum projesinin Binance Chain’e taşınmasıyla destekleniyor.

Binance’da hareketli günler yaşanıyor

Binance, kısa süre önce üç ayda bir tekrarladığı BNB token yakma işlemini gerçekleştirerek yaklaşık 15,6 milyon dolarlık tokeni tedavülden çekmiş oldu. Binance tarafından yayınlanan bir rapor ise olukça olumlu görüşler içeriyordu. Raporda Kripto pazarlarında BTC’nin 5000 dolarlık engeli aştığını ve ayı piyasasının bitmek üzere olduğunu buna bağlı olarak yükselişin yakın zamanda gelebileceğine dair bir görüş vardı. Borsa ayrıca, 2018 Ocak ayında Bitcoin ve piyasanın en yüksek olduğu dönemden daha fazla emir girişi görüyor.

Binance ve Binance Coin (BNB), 2019 yılında, Binance DEX’in Nisan ayı sonuna kadar başlatılması beklenen, Binance Chain’in piyasaya sürülmesiyle olağanüstü bir performans gösterdi. BNB tokeninin “yeni bir Bitcoin” olacağını söyleyen TRON (TRX) kurucusu Justin Sun da dâhil olmak üzere, bazı önemli isimler Binance’dan olumlu yönde bahsetti. Bu görüşler içinde Binance’ın genişlemesine yönelik güçlü çabalarından da bahsedildi.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin