Weiss Ratings: “Bu token 2020 sona ermeden 3 katına çıkacak!
Weiss Ratings: “Bu token 2020 sona ermeden 3 katına çıkacak!"

Weiss Ratings: Bu üç altcoin Bitcoin’den daha iyi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Weiss Ratings, üç kripto varlığının Bitcoin’den daha iyi teknolojide çalıştığını düşünüyor.

Weiss Ratings: Üç kripto varlığı Bitcoin’den daha iyi teknolojiye sahip

Finansal derecelendirme kuruluşu abonelerine son bir videoda hem Fantom (FTM) hem de Cardano’nun (ADA) şu anda BTC’den daha yüksek puan aldıklarını söylüyor. Üçüncü kripto varlığı henüz halka açıklanmadı. Weiss Ratings’den Juan Villaverde şunları söyledi:

Konumumuz, Bitcoin’den daha ileri teknolojiye sahip birkaç dağıtık defter olması. Ancak, bu onları genel olarak Bitcoin’den daha iyi hale getirmeyebilir.

Fantom, ölçeklenebilirlik konusunu ve Blockchain onay süresi için gereklilikleri ele alan DAG tabanlı bir akıllı sözleşme platformudur. Villaverde, FTM’nin “dağınık bir ağda uzlaşmaya varmanın yeni bir yolunun öncüsü” olduğunu söyledi. Varlık değerlendirmesinde, derecelendirme kuruluşu, Bitcoin’den farklı olarak Fantom’un hem işlemlerde hem de aynı anda birden fazla işlem gerçekleştirme yeteneğine sahip olduğunu belirtiyor:

Fantom’da, birden fazla onaylayıcı tarafından aynı anda birden fazla işlem yazılabilir. Bu, zorlu işlem hızı potansiyeli veriyor.

Bitcoin genel bir “B” derecesine sahip

Cardano tamamen açık kaynaklı bir akıllı sözleşme platformudur. Weiss Ratings’den Juan Villaverde şunları söyledi:

Cardano, sağlam bir “Sınama Kanıtı” Blockchain bazlı deftere katkıda bulunan tüm unsurların yüksek kalitesiyle bizi her zaman etkiledi.

Weiss incelemesinde, gözden geçirilmiş konferans raporları, yeni özellikler hakkında ayrıntılı videolar ve konuların açıklanmasıyla ilgili olarak Cardano’nun geliştirmeye yönelik kapsamlı ve şeffaf yaklaşımını kaydettiği bildiriliyor.

Bununla birlikte Weiss, ayrıca toplam kripto para incelemelerinde yatırım riski/ödül potansiyeli ve benimsenmeyi dikkate alıyor. Fantom’un düşük benimseme ve risk/ödül puanları nedeniyle genel bir “C” derecesi var. Cardano’nun benimsemesi “iyi” olarak değerlendirildi, ancak kötü risk/ödül işaretleri nedeniyle sadece “C +” olarak derecelendirildi. Bitcoin genel bir “B” derecesine sahip.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin