featured

Waves analizi: Son günlerin parlayan yıldızı neler yapıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Mart ayına damgasını vuran altcoin, büyük bir patlama yaşadı. 1 aylık süreçte önemli bir yol kateden kripto para birimi artık soluklanmak istiyor gibi. İlk 50 içinde yer alan birçok rakibini performansla döven Waves, geri çekilmek için hevesli olabilir. Peki Waves analizi yatırımcılar için ne söylüyor?

WAVES/USDT paritesi, ayın başından bu yana %230 kazanç kaydederek 2022 Mart’ının en çok kazananlarından biri oldu. Bu büyüme, bazı gelişen olumlu haberler sayesinde oldu.

  • ABD merkezli bir girişimin lansmanı, ‘Waves labs.’
  • Waves 2.0’a geçiş hakkında bir duyuru.
  • Allbridge ile ortaklığı.

Bu 3 önemli haber varlığın ateşini fitilledi. Yukarı hareket etmesi daha fazla yatırımı da beraberinde getirdi. Bu da varlığı iyice roketledi. Ancak her gidişin bir ter atma ve. Dinlenme süreci olacaktır. Şimdi Waves analizi tarafına dikkat etmenizi öneririm.

Waves analizi: Düşüş gelecek mi?

Ekim 2021’in ortasından 2022 Şubat’ın başlarına kadar, WAVES fiyatı tek taraflı bir düşüş yaşadı. Bu da altcoini 8$ alanına kadar götürdü. 7 Şubat’ta kripto para, düşüş trendi taşıyan direnç trend çizgisini kırdı ve geri dönüş için erken bir işaret gösterdi.

8 dolarlık desteğe yönelik üçüncü yeniden testinden sonra, WAVES fiyatı toparlandı. Burada yaptığı çıkışla 14,5 dolarlık yerel dirençten yükselişe geçti. Waves analizi; yeniden test sonrası ralli, büyük bir pompayı tetikledi ve altcoini fiyat tablosunda yüksek seviyelere çıkardı.

30 Mart’ta günlük mum, satıcıların daha yüksek bir fiyattan reddettiğini gösteren 60$’dan uzun kuyruklu bir ret yediğini gösterdi. 31 Mart Perşembe günü Coinmarketcap verilerine göre, altcoin %10’un üzerinde kayıp yaşadı. Bir sonraki yükselişten önce olası bir geri çekilme olduğunu gösteriyor. Beklenen geri çekilmeyle, 44.85 dolardan veya 33.8 dolardan destek bölgelerine gerileyebilir.

Waves analizi: Teknik göstergeler

Günlük RSI: göstergesi eğimi, aşırı alım bölgesine sıçrayarak küçük bir düzeltmeyi destekliyor.

DMA: (20, 50, 100 ve 200) hızlı hareket eden fiyatın gerisinde kaldı. Bununla birlikte, madeni para fiyatı çok uzun süre ortalamasından uzak kalamaz. Bu nedenle sağlıklı bir ralliyi sürdürmek için bir geri çekilmeye ihtiyaç vardır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin