featured

Waves analizi: EMA Death Crossover, 12 dolarlık desteğe gelecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Çok dikkat çekici performans sergileyen Waves, şimdilerde düşüşe geçti. Tepe noktasından aşağı yönlü yaptığı hareketle ciddi bir kazanımı eritti. Peki bu erime yatırımcılar için yeni bir fırsat mı? Waves analizi için neler söylenebilir?

62.36 $ işaretinden V-top dönüşü, WAVES fiyatını 12$ desteğe düşürdü. Düşen fiyat, birden fazla destek seviyesini ve EMA desteğini aşarak %78,23’lük bir kayıp gösterdi. Altcoin’in 16.7$ direncini kırma girişimi başarısız olması, tüccarların rallilerde agresif satışlar yaptığını gösteriyor. 

Waves analizi: Varlık neler sunuyor?

WAVES fiyatı, son iki ayda bir roller coaster yolculuğuna tanık oldu. Şubat-Mart rallisinden başlayan yükseliş, 62.36$’lık tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Tepe noktasının ardından Nisan ayında ani bir düşüş yaşadı.

Devam eden düzeltme aşaması, rekor seviyeden %78.23 kayıp kaydetti ve 12$ desteğine düştü. 4 Mayıs’ta, WAVES fiyatı yükselen bir mum ile 12$’dan toparlanmaya çalıştı. Ancak alıcılar 16.7$’lık ani direnci geçemedi.

Düşüşün tersine çevrilmesi, WAVES fiyatını %18,5 oranında düşürdü ve mevcut seviyesi olan 13,5$’a düşürdü. Sürekli satış, yükseliş momentumunu yenilemek için madeni para fiyatını 12 dolara düşürür.

WAVES analizi, bu destekten geri dönerse, WAVES fiyatı %25 yükselerek 16.7$’ı geri alacaktır. Altcoin, olumlu bir yükseliş senaryosunda 20 dolarlık psikolojik işareti vurmak için bu engeli aşacaktır.

Alternatif olarak, 12 dolarlık destekten kaynaklanan serpinti, devam eden düzeltmeye devam edecek ve kripto para fiyatını Şubat ayındaki 8 dolarlık dip desteğe bırakacaktır.

Teknik gösterge

  • Düşen EMA’ların (20, 50, 100, 200) altındaki WAVES fiyat ticareti, sağlam bir ayı eğilimini yansıtıyor. Ayrıca, 50 ve 200 günlük EMA’nın potansiyel bir ölüm geçişi, 12 dolarlık düşüşü destekleyecektir.
  • Bununla birlikte RSI eğimi, 12 dolarlık desteğe yapılan son yeniden testle ilgili önemli bir yükseliş farklılığı gösteriyor ve bu da yükselen yükseliş momentumunu gösteriyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin