Washington’da avukatlar kripto para ile ödeme kabul etmeye başladı.
Washington’da avukatlar kripto para ile ödeme kabul etmeye başladı.

Washington’da avukatlar kripto para ile ödeme kabul etmeye başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Washington D.C.’nin yargı yetkisinde çalışan avukatlar yasal hizmetler için bir ödeme şekli olarak kripto para birimlerini kabul etmeye başladı.

Bloomberg Law tarafından bugün paylaşılan bilgilere göre kripto para birimi artık ücret anlaşması adil olduğu sürece yasal hizmetlerin ödemesinde kullanılabilecek. Avukat ödemeyi güvenli bir şekilde saklayabiliyorsa bu şekilde ödeme alabilecek.

Yazılı rıza olması gerekiyor

Kripto para birimlerinin değişken doğasını kabul eden komite, ücret düzenlemelerinde adaletin göz önünde bulundurulması gerektiğini de sözlerine ekledi.
Boşanma Avukatı
Örgüt, D.C. avukatlarının müvekkillerinin herhangi bir kripto ödeme anlaşması hakkında dış hukuk danışmanına izin verebileceklerini ve avukatların ücret anlaşması konusunda yazılı rızaları olması gerektiğini söyledi.

“Avukatlar kripto para birimleri, Bitcoin ve Blockchain konusunda yetkin olmalı.”

Organizasyon, avukatların ayrıca tüm ücretlerin güvenliğini ve korunmasını sağlamak için, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin altında yatan teknoloji olan Blockchain konusunda yetkin olması gerektiğinin de altını çizdi.

Kuzey Carolina, Nebraska ve New York City gibi diğer yargı bölgeleri daha önce kripto para birimlerini ödeme olarak kabul etmeyi onaylamıştı.

Bu arada ABD ve Çin arasındaki artan tansiyonun Bitcoin fiyatı üzerindeki olası etkilerini yazdığımız haberimize buradan ulaşabilirsiniz.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin