featured
WandX ICO

Kendi Tokenini Üretmeye İmkan Sağlayan İCO, WandX

service service
Share

Share This Post

or copy the link

WandX’in CEO’su Abhinav Ramesh, akıllı sözleşmeler yoluyla ERC20 Simgeleri üzerinde araçların oluşturulmasını mümkün kılmak için bir platform inşa ediyor. WandX, büyüyen ERC20 varlık sınıfında merkezi olmayan ETF’lerin ve türev ürünlerin yaratılabileceği bir platform.

New York merkezli Etheralabs ve ChainDynamics’in kurucusu Bryan Feinberg, geçtiğimiz günlerde WandX’in kurucusu ve CEO’su Abhinav Ramesh ile yeni ERC20 simgesi Wand’ı görüştü. WandX’i merkezi olmayan, alım-satımlarda kullanıcı dostu arayüzü ile çalışan bir kripto para borsası haline getirdiler.

Feinberg ve Abhinav‘ın aralarında geçen diyalog:

Feinberg: Vizyonunuz nedir ve şimdiye kadar kaydedilen gelişme neydi?

Abhinav: WandX’in vizyonu, ERC20 belirteçleri üzerine inşa edilmiş herhangi bir finansal enstrümanın yaratılması, ticareti ve yerine getirilmesi için merkezi olmayan bir altyapı oluşturmaktır. Gerçek dünyada, vadeli işlemler, opsiyonlar, gelir akışlarının menkulleştirmesi, borçlanma araçları gibi para ve emtia hakkında çeşitli araçlara sahipsiniz. Hızla artan kripto para alanıyla, herkesin Ethereum’da oluşturduğu belirteçler üzerinde her türlü finansal enstrümanı oluşturabileceği, ticaret yapabileceği ve yerleştirebileceği bir platform oluşturuyoruz.

İlk aracımız; Şu anda, Ethereum test ağında, kullanıcıların akıllı sözleşmelerimiz ve API’lerimiz aracılığıyla tek bir işlemle ERC20 belirteçlerinin portföylerini oluşturmasına ve satmasına olanak sağlayan bir prototipimiz var.

Feinberg: Bilinen merkezi olmayan birçok alım satım platformu ve protokoller bulunmakta. Sizin farkınız nedir?

Abhinav: Merkezi olmayan platformlar tokenler arasındaki ticareti sağlar; WandX bir adım daha ileri giderek finansal araçlar arasında merkeziyetçi olmayan ticaret imkanı sağlar. İlk finansal araç portföydür; kullanıcılar ERC20 belirteçlerinin portföylerini oluşturabilir ve bu portföyleri ticarete tabi tutabilir, dolayısıyla riskten korunmaya ve yatırımlarını çeşitlendirmeye yardımcı olurlar. Akıllı sözleşmelerimize bağlanan API’lerimiz sayesinde, herhangi bir üçüncü taraf bir ücret karşılığında bağlanabilir. ERC20 belirteçleri üzerindeki merkezi olmayan türev işlemler protokolümüz 3 ay içinde serbest bırakılacaktır. Kullanımı kolay kullanıcı arabirimimiz, akıllı sözleşmelerimize bağlanan API’ler, kullanıcının platformda dolaşmasına ve platformun hızlı bir şekilde kullanılmasına yardımcı olur.

Feinberg: İş modeliniz ve büyüme stratejiniz nedir?

Abhinav: İlk portföy ticareti uygulaması için iş modelimiz ticaretin bir yüzdesidir. ETF’lerin ve türev ürünlerin yaratılmasını ve ticaretini sağlayacak bir sonraki uygulama, benzer bir iş modeline sahip olacak, ancak biz de aynı şekilde bir yaratılış yüzdesini de alacağız. Kolay oluşturulma ve ticareti sağlamak için API’ler ve akıllı sözleşme altyapısı oluşturduk ve bu çerçeveyle yaratılmış çok değer kattık. Kripto pazarını hem hedge hem de yakalama yeteneği ile eşzamanlı olarak özel bir gösterge oluşturarak ticaretin bir yolunu arayan likidite sağlayıcılarıyla ortaklık kurarak büyümeyi planlıyoruz.

Feinberg: Wand hakkında bize bilgi verin.

Abhinav: Finansal araçların yaratılması ve ticaretini teşvik etmek için Wand tokenlerini tanıtıyoruz; Bu tokenlerle müşteri sadakatini oluşturmaya çalışıyoruz. Kullanıcılar, belgelerin oluşturulması ve satılması için bir miktar Wand tokenleriyle teşvik edilir. İlk uygulamanızda, kullanıcılar portföyler için Wand tokenleri ile ödeme yapabilir ve her ticaret yapıldığında platform ticaret ücretinde bir indirim olur. Ayrıca, bir türev veya ETF oluşturulduğunda da indirim uygulanır. Wand token, bir yardımcı program simgesidir ve WandX Pte Ltd.’de paylaşımlarla bağlantısı yoktur.

Feinberg: Takımınızın fark oluşturan özellikleri nelerdir?

Abhinav: Ekibimiz yazılım uzmanları, tecrübeli finansçılar ve Blockchain uzmanları olmak üzere üç gruba ayrılıyor. Çekirdek geliştirme ekibimiz Hintli bilişim sektöründe 20 yılı aşkın bir süredir Java yazılımını endüstriyel bir ortamda yapılandırmak için geliştiriyor. Blockchain geliştiricilerimiz çeşitli endüstri PoC’lerinde akıllı sözleşmeler geliştirdiler. Finansal hizmetler uzmanlarımız, her biri 20 yılı aşkın bir süredir borç piyasalarında, emanetçi hizmetleri, yönetim danışmanlığı ve araştırma konularında çalışıyorlar. Bazı ekiplerimiz halen kendi şirketlerinde çalışıyor, çünkü faturaların ödenmesi gerekiyor. Ekibimiz tutkulu ve topluluğumuz büyüyor. Kripto Varlıklarının benimsenmesini sağlamada önemli bir farklılık yaratacak ve bunları kullanacak ve kuracak herhangi biri için açacak konumda olduğumuza inanıyorum.

WandX Artwork
WandX Artwork

WandX Nedir?

WandX, Ethereum Blockchain üzerindeki merkezi olmayan bir platform olup kullanıcıların kripto paraları üzerinde herhangi bir finansal enstrümanın oluşturulması, ticareti ve çözümü sağlanmasını sağlar. Wand Simgesi’ni kullanarak, kullanıcılar ETF’lere (Borsa Yatırım Fonu) yatırım yapabilir, kripto paralarını vadeli alabilir ve bir varlık portföyü aracılığıyla gayri nakli varlıklar ticaretinde bulunabilirler.

WandX ico’suna katılım için detaylar: [email protected]

Token Satışı; %18 bonus ile 22 Ekim 2017’de başlıyor.

 

Web: http://www.wandx.co/
Teknik Özellikler: https://wandxdapp.gitbooks.io/wandx-whitepaper/content/
Blog: https://blog.wandx.co/the-vision-of-wandx- ee469c4094f7
Telegram: https://t.me/wandxbeta


Sponsorluk sonrası makale, sorumluluk reddi: Bu yazı sponsorlu / ücretli bir makaledir. Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. 

Sponsorlu makaleleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz / contact us  


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin