Wanchain ve 0Chain, stratejik ortaklıklarını duyurdu
Wanchain ve 0Chain, stratejik ortaklıklarını duyurdu

Wanchain, 0Chain ile stratejik ortaklıklarını duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

DeFi alanındaki iki kilit oyuncu, Wanchain ve 0Chain, iki şirketin merkezi olmayan vizyonunu ilerletmeyi amaçlayan stratejik bir ortaklık duyurdu. Bu ortaklık sayesinde, her iki DeFi platformu da kurumsal düzeyde merkezi olmayan depolamayı en yüksek gizlilik ve güvenlik korumasına sahip birden çok zincire entegre etmeyi umuyor.

Resmi duyuru, Çin Devleti Grid Şirketi’nin Wanchain teknolojisini ulusal veri yönetim sistemini otomatikleştirmek ve yükseltmek için entegre ettiğine dair son bildiriyi takip ediyor.

Wanchain İş Geliştirme ve Operasyondan Sorumlu Başkan Yardımcısı Li Ni, ortaklık hakkında şu yorumu yaptı:

0Chain’in bağımsız merkeziyetçilik yaklaşımı, Wanchain için mükemmel bir felsefi uyum. Birlikte, gerçek DeFi’nin tam potansiyelini ortaya çıkaracağız.

Hem 0Chain hem de Wanchain, blok zincirleri arasında güvenli çalışmayı amaçlıyorlar ve ortaklığın kapsamını şu şekilde özetlediler:

  1. 0Chain, beşinci Storeman Grubu’ndan başlayarak bir Wanchain Storeman düğümü başlatacak ve işletecek. 0Chain’in Storeman düğümü, 0Chain’in merkezi olmayan depolamasını WanChain’in kullanıcılarına ve müşteri grubuna getirmeye yönelik ilk adımdır.
  2. Wanchain ve 0Chain, topluluk tarafından yönetilen bir çapraz zincir olan DEX Wanswap’ta bir WAN / ZCN çifti için ilk likiditesini oluşturacak ve sağlayacaktır. Bu, WanSwap’e yakın zamanda eklenen mevcut WASP / ZCN çiftine eklenecektir.
  3. Wanchain ve 0Chain, 0Chain’in merkezi olmayan ve dağıtılmış depolama teknolojisini Wanchain’in zincirler arası altyapısına entegre etmenin fizibilitesini birlikte belirleyecek.

Birlikte çalışabilirlik, DeFi alanındaki birçok projenin odak noktası olmuştur, verilerin sorunsuz işlemesini sağlamanın bir yolu olarak ortaya çıkmıştır ve birden fazla blok zincirinin birbiriyle iletişim kurmasına izin vermiştir. DeFi alanındaki en önemli oyunculardan biri, finansal işlemlerin yanı sıra hesaplama ve veri aktarımı için birlikte çalışabilirlik sağladığını ortaya koyan Polkadot’tur. Wanchain şimdiye kadar finansal endüstrilere odaklandı, ancak geniş bir uygulama yelpazesine hitap etmek için çeşitli endüstrilerle giderek daha fazla işbirliği yaptı.

0Chain platformunun misyonu, sansür, gizlilik yükümlülüğü ve veri ihlali gibi ticari tehditleri ortadan kaldırarak birden çok zincire merkezi olmayan depolama çözümleri sağlamaktır.

0Chain Operasyon Direktörü Mo Siam, DeFi’nin geleceği hakkında görüşlerini belirtti:

DeFi’deki bir sonraki dalganın, veri setlerinden değerlerin kilidini açan bir dalga olacağını tahmin ediyoruz; ve bu dalganın temelini oluşturan, birlikte çalışabilirlik ve merkezi olmayan depolama ağları, yüksek verim sağlayacak, işlevsellik, uyumluluk ve maliyet konusunda görevlilerle rekabet edecek kadar esnek olacaktır; yine de güvenli ve doğrulanabilir bir şekilde veri sahipliğini ve kontrolünü gerçek sahiplerinin yani yaratan, üreten veya satın alanların elinde tutacak ve saklayacaktır.

cryptodaily


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin