Fadi Ghandour
Fadi Ghandour

Wamda Capital CEO’su ”JP Morgan Başkanı, Bitcoin hakkında bilgi almalı”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Teknoloji yatırım şirketi Wamda Capital’in CEO’su Fadi Ghandour, JPMorgan Chase başkanı Jamie Dimon‘ın Bitcoin ve diğer dijital para birimleri hakkında onlara karşı olumsuz yorumlar yapmadan önce Bitcoin hakkında bilgi edinmesini önerdi .

Dimon daha önce, kripto para birimlerinin sadece bir “yenilik” olduğunu ve “hiçbir değere değmez” dediğini ve onlara yatırım yapanların aptal olduğunu söylemişti.

Ghandour’a göre, Dimon kripto para birimlerinin ve Blockchain teknolojisinin burada kalacağını anlaması gerekiyor. Konvansiyonel finans sektörünün yeni finansal teknoloji çağından (fintech) çok kazanabileceğini de sözlerine ekliyor.

“Jamie Dimon bunu hileli bir bakış açısıyla konuşmadan önce fark etmeli … Onlarla konuşun, onları anlayın, onları düzenleyen bir yol bulun. Bizim olmayan bir şey hakkında büyük beyanlarda bulunmayalım. Mütevazi olun, sakin olun, dünyaya inin ve öğrenin. “

Bitcoin Performansı

Ortadoğu’daki en büyük kripto para cüzdanını yöneten Ghandour, teknolojinin dünya çapında nasıl kucaklanmakta olduğunu göstermek için Ekim 2017 ortasında Dünya Bankası’nda dijital para birimleri hakkında bir konuşma yaptı .

Ghandour , önde gelen sanal para birimi ani bir kazayla karşılaşırsa , Bitcoin’deki yatırımcıların kötü etkileneceğini iddia etti . Bununla birlikte, kendi yatırım kararlarını vermek için bırakılmaları gerektiğini de sözlerine ekledi.

“İnsanlar zarar görebilir ancak insanlar olgunlaşır ve kendi kararlarını verebilirler, eğer bir kabarcının parçası olmak istiyorsan, kabarcıkların bir parçasısın, riski anlarsın.”

Piyasa değeri açısından en büyük kripto para alışverişi yapan Bitcoin, 21 Ekim’de yeni rekor rekor seviyeye ulaştı ve bugüne kadar önemli bir fiyat rallisi yaşadı.

cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin