Waltonchain, alibaba, alibabacloud, kripto para haberleri
Waltonchain alibaba ortaklığı

Waltonchain, Alibaba ile ortaklık anlaşmasını duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Waltonchain ile Alibaba Cloud, Çin’de akıllı bir şehir geliştirmek için Blockchain teknolojisi ve Things of Internet’ü bir araya getirmek, bunlardan faydalanmak için ortaklık anlaşmasına vardı.

Aliyun olarak adlandırılan Alibaba Group’un bağlı kuruluşu Alibaba Cloud, Waltonchain’in bir yan kuruluşu olan ZhongChaun ile bir ortaklık anlaşması imzaladı. Ortaklık, Blockchain uygulama planları ve akıllı şehir çözümleri alanlarına odaklanacak.

Hangzhou’da bulunan Alibaba Cloud, yapay zeka ve büyük veri analizlerini de kapsayan küresel bir bulut bilişim şirketi. Alibaba’nın ve daha pek çok uluslararası şirketlerin e-ticaret ekosistemlerinin online işlerini yapıyorlar.

Waltonchain’in yan kuruluşu Xiamen ZhongChuan IoT Sanayi Araştırma Enstitüsü, Alibaba Cloud ile ortaklığın resmi olarak açıkladıkları blog yazısında bu ortaklığın odağı olan akıllı şehir kavramını da açıklıyor.

Waltonchain bu proje ile değerini arttırmak istiyor

Ortaklık ile yapay zeka ve bulut bilgi işleminde geliştirilmiş teknoloji ile birlikte Alibaba Cloud’un uzmanlık ve kaynaklarından yararlanılacak. Böylece Alibaba Cloud şirketi, Çin’deki gelişmekte olan akıllı kent sürecinin bir parçası oldu.

ZhongChaun temelde, Alibaba Cloud’a IoT uygulamalarına birden fazla çözüm sunarken, akıllı bir şehir ve kentsel yönetimin geliştirilmesini teşvik etmek için bir yapay zeka merkezi kurmasına yardımcı olacak. Asıl amaç ise IoT teknolojisini Blockchain ile birleştirerek akıllı şehir şemalarını inşa etmek ve uygulamaktır.

İşbirliği ile Blockchain-IoT kombinasyonunun dahada geliştirilerek, gelişmiş çözümlere odaklanacağı açıklandı. Ayrıca Blockchain entegrasyonu ile Things of Internet’in ve akıllı bir şehir uygulamasının gelişiminde büyük verilerin olumlu bir etkisi olacağı açıklandı.

Alibaba, 450 milyar dolar değerinde dünyanın en büyük şirketlerinden biridir. Ortaklık, Alibaba’ya bağlı kuruluş Alibaba Cloud’la olabilir, ancak,bu ortaklık Alibaba’nın e-ticaret işinde önemli bir rol oynamaktadır. Bu ortaklık sayesinde Waltonchain fiyatıda yükselecektir.

Coingape

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin