Wall Street Kurdu, Dogecoin ve Shiba yatırımcılarını uyardı
Wall Street Kurdu, Dogecoin ve Shiba yatırımcılarını uyardı

Dogecoin ve Shiba yatırımcıları dikkat! Wall Street’in efsane isminden çok önemli uyarı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son birkaç yılda pek çok yatırımcı, piyasadaki bazı dijital varlıkları elde tutarak kâr etmeye çalışıyordu ve başarılı oluyordu. Trader’lar potansiyellerine güvendikleri varlıkları elinde tutmaya devam ediyor. Birçok kişi Shiba Inu ve Dogecoin gibi şaka paralarını potansiyelli görürken, bazıları bu düşünceyi takip etmiyor.

Wall Street Kurdu, Dogecoin ve Shiba yatırımcılarını uyardı

Wall Street’in efsane ismi Jordan Belfort, Dogecoin ve Shiba Inu ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Belfort’a göre yatırımcıların DOGE ve SHIB’den kaçmaları gerekiyor.

Ülkenin önde gelen medya kuruluşlarından The Sun’a konuşan Belfort, hükümetin düzenleme eksikliğinin geliştiricilere kripto sektöründe istediklerini yapma yeteneği verdiğini belirtti. Ancak dünya çapındaki hükümetler bu piyasayı düzenleme sorumluluğunu üstlenmeye karar verdiğinde, bu tarz durumların ortadan kalkacağına inanıyor.

“Uzun vadede kayıp kaçınılmaz”

Röportajda Belfort, Dogecoin ve Shiba Inu gibi tokenlerin potansiyeli konusunda şüpheci olduğunu söylerken yatırımcıları bu tarz varlıklardan uzak durmaları konusunda uyardı. Kripto paralara inanmasına ve yanlarından yer almasına rağmen, trader’ların yatırım yapması için “sh*tcoin” (işe yaramaz para) geliştirmek için korkunç bir iş çıkardığını iddia ediyor.

Belfort, Dogecoin ve Shiba Inu gibi çoğu yeni projenin kullanıcılardan fon çektiğini ve uzun vadede hiçbir kazanç görmeden yatırımlarını kaybetmelerine neden olacağını belirtti.

Jordan Belfort kimdir?

Wall Street’in en ünlü isimlerinden olan Belfort, Leonardo DiCaprio’nun oynadığı The Wolf of Wall Street adlı bir filmde hayat hikayesinin anlatılmasının ardından popülerleşti. Filmdeki hikaye, 1999’da borsadaki yatırımcıları bir “pump&dump” planıyla dolandırdığı gerçek hayat hikayesinden uyarlandı. Uzun bir mahkeme süreci ve yasal mücadeleden sonra Belfort suçunu kabul etmişti ve 22 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

Belfort yıllar sonra potansiyel olarak riskli yatırımlar hakkında fikir vermeye devam ediyor. 1999’daki vakalarından bahseden Belfort, yaptıklarını açgözlülüğüne bağlıyor. Belfort röportajında, yalnızca SHIB ve DOGE’den milyonlarca kâr elde ettiğini söyleyen pek çok insan olduğunu duyduklarını söyledi.

Belfort, tonlarca kişinin piyasada büyük ölçüde kaybettiğine inandığını söylüyor. Dogecoin ve Shiba, son birkaç ayda inanılmaz seviyelere çıkarken kripto pazarında popülerlik kazanmaya devam etti. Şu anda Dogecoin 0,2096 dolarla 10. sırada yer alırken, Shiba Inu 0,00004178 dolar ile 13. sırada yer alıyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin