Ünlü isim Bitcoin’de bullish pozisyonunu kapattı – işte ayrıntılar
Ünlü isim Bitcoin’de bullish pozisyonunu kapattı – işte ayrıntılar

“Wall Street kurdu” Bitcoin için bombayı patlattı: “Kemerleri bağlayın, bu seviyelere hazırlanıyoruz!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Wall Street kurdu takma ismiyle bilinen Jordan Belfort, Bitcoin hakkındaki olumsuz görüşlerinden uzaklaştı ve şimdi kripto varlığının 100.000 dolara ulaşabileceğini tahmin etti. Kendini motivasyonel bir konuşmacı ve danışman olarak yeniden keşfeden Belfort, şirket hisselerinin aksine, Bitcoin’in daha çok “saf arz ve talep” ile ilgili olduğunu söylüyor.

Belfort’un Bitcoin (BTC) hakkındaki sözleri, Gamestop hissesinin Reddit’ten ilham alan son fiyat rallisini teklif ettiği Fortune ile yaptığı bir röportaj sırasında yapıldı. Bazı gözlemciler Gamestop fiyat rallisini başka bir “pump ve dump” biçimi olarak görürken, Belfort buna katılmıyor. Trader’ların “bu hisse senetlerini toplu olarak pompaladıklarını” kabul etmesine rağmen, “çöplük olmadığı” konusunda ısrar ediyor.

Bitcoin konusunda neden artık daha olumlu?

Bu arada, şirket hisse senetleri ile karşılaştırıldığında Belfort, kripto varlığın sabit arzının ona hisseler üzerinde bir avantaj sağladığı sonucuna varıyor. Eski hisse senedi trader’ı, “bir hisse senedi çok uzun süre kalırsa, şirketin hisse senedi basmaya devam edeceğini” savunuyor. Ancak bu devam eden hisse ihracı, değerin seyrelmesine yol açabilir.

Öte yandan, Bitcoin “yüksek fiyatların daha fazla arz getirme eğiliminde olduğu (dolayısıyla) dalgalanmayı azaltma eğiliminde olan hisse senedi sorununa sahip değil.” Neden Bitcoin konusunda olumsuz biri olmaktan çıktığını da açıklayan Belfort, kripto varlığının sabit arzının “şirket hisse senetlerine göre avantajı” olduğuna işaret ediyor:

Yeni yatırımcılar fiyatı yükseltmeye devam edecek, ancak yükselen bir hisse senedini söndürecek yeni hisselerin hücumu gerçekleşemez.

2017 yılında, kripto varlığı 19.000 doları aştığında, yaklaşık iki yıl hapis cezasına çarptırılan Belfort, Bitcoin’in çökeceğini ve “sonsuza dek kaybolacağını” düşünüyordu. Eski hisse senedi yatırımcısı, o dönem düzenleyicilerin “kripto paraları boşa çıkaracağını” savundu.

Ancak, kripto varlığının tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktığını gördükten sonra Belfort, “ölümcül bir düzenleyici saldırı olmadığından şimdi kalıcı olacaklarına inanıyor”. Belfort BTC’nin 100 bin doları aşacağını düşünüyor.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin