En iyi Wall Street firmalarından kripto hamlesi geldi!
En iyi Wall Street firmalarından kripto hamlesi geldi!

Büyük Gelişme: En iyi Wall Street firmalarından kripto hamlesi geldi! Neler olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Insider, Wall Street’in en önde gelen para yöneticilerinden bazılarının, özel sermaye ve gayrimenkul gibi varlıklara yatırım yapmak için gereken maliyeti ve zamanı azaltmak için Blockchain tipi bir sistem oluşturmak için bir araya geldiğini açıkladı.

New York merkezli finansal teknoloji şirketi iCapital, teknolojinin ilk aşamasını bu yıl başlatmak amacıyla koalisyonu topladı. Şimdiye kadar Morgan Stanley, KKR, BlackRock, Carlyle, Apollo, UBS, Blackstone, BNY Mellon, State Street ve WestCap, artan yatırımcı ilgisi arasında endüstrinin yatırım sürecini basitleştirmeye olan ilgisini gösteriyor.

Performans, hissedarlar, değerleme ve yatırım maliyetine ilişkin verilerin çok daha kolay erişilebilir olduğu halka açık borsalarda işlem gören menkul kıymetlerin aksine, özel kredi gibi alternatif yatırımlar hakkındaki verilere erişmek, bilgili kişiler için bile maliyetli ve zaman alıcı olabiliyor.

Amaç maliyetleri düşürmek

Grubun amacı, alternatif yatırım ekosisteminin farklı köşelerini birleştirecek ve şeffaflığı artıracak tek bir dağıtılmış defter geliştirmektir. Katılımcılar, ürünlerini daha fazla yatırımcının önüne çıkarmanın daha kolay olacağını ve genellikle verileri kendi başlarına elde etmenin kendilerine mal olacak zamandan ve paradan tasarruf edeceğini umuyorlar. Proje, iCapital’in baş teknoloji sorumlusu Chris Piazza tarafından yönetilecek.

iCapital’in baş bilgi sorumlusu Tom Fortin, bu alandaki operasyon ekiplerinin zamanlarının yaklaşık yarısını veri kümelerini uzlaştırmak için harcadıklarını tahmin ediyor. Bu sistem bu süreyi yarı yarıya azaltabilirse, yatırımcılar için anlamlı tasarruflar anlamına geleceğini söyledi.

Fortin, Insider’a verdiği bir röportajda, girişimin alternatif yatırım verilerini tedarik etmek için “bir endüstri standardı yaratma” yeteneğine sahip olduğunu söyledi.

Neler değişecek?

Wall Street devlerinin kripto para alanına yakınlaşmak konusunda artık daha rahat olması, piyasanın geleceğine yönelik büyük bir güven beslediklerini gösteriyor. Eğer bu güven kırılmadan devam ederse kripto paraların gelecekte yükselişini sürdürmesi oldukça muhtemel görünüyor. Piyasanın son dönemde geleneksel araçlarla da korelasyon gösteriyor olması, yatırımcıların kriptoları benimsediğine yönelik önemli işaretler veriyor.

Güzel günlerin yakın olduğuna dair iyi bir gelişme olduğu aşikar.

businessinsider


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin