Wall Street desteği Bitcoin’i devasa seviyelere taşıyor
Wall Street desteği Bitcoin’i devasa seviyelere taşıyor

Wall Street desteği Bitcoin’i devasa seviyelere taşıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin bir kez daha tarihte ikinci kez 50.000 doları aştı. MicroStrategy lider dijital varlığa olan desteğini ikiye katlarken, kripto para birimi Pazartesi sabahı 50.400 doları geçti.

Bitcoin yükseliyor

Kripto para birimi, geçtiğimiz 30 dakika içinde bu dönüm noktası fiyat seviyesiyle flört etmeye başladı ve 50.000 $’ın üstüne sıçradı

Bitcoin, 50.000 doları desteğe çevirme girişiminde bulunurken, makroekonomik eğilimler hakkında bazı endişeler de söz konusu.

Galaxy Digital’in CEO’su Mike Novogratz, ABD’de 10 yıllık tahvillere ilginin çok yoğun olduğunu belirtti. Bunun, önde gelen dijital varlık için potansiyel olarak endişe verici bir işaret olabileceğini vurguladı:

“Bugün tahviller çok satıldı. Bu adım çok daha büyük bir şeyin başlangıcı mı? Tüm traderların bu gelişmeyi yakından izlemesi gerekiyor. BTC bir boğa piyasasında. Benimsenme hikayesi makro hikayeyi gölgede bırakıyor. Yani altın ve BTC bir süre zıt yönlere gidebilir.”

Güçlü bir destek

Makro cephedeki bu potansiyel endişe verici duruma rağmen, kurumsal tarafta Bitcoin için güçlü bir destek var.

MicroStrategy Salı günü, bir tür kurumsal tahvil olan dönüştürülebilir kıdemli senetler satarak 600 milyon dolar para toplayacağını duyurdu. Satış bittiğinde, toplanan 600 milyon dolar Bitcoin’e yatırılacak.

Bu hamle Bitcoin’de yeni bir artış dalgasına neden olabilir.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin