Ünlü yazardan Bitcoin ve kripto piyasası yorumu
Ünlü yazardan Bitcoin ve kripto piyasası yorumu

Wall Street analistinden uzun bir aradan sonra yeni Bitcoin tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tahminlerine uzun süre ara verdikten sonra, Fundstrat’ın kurucu ortağı ve araştırma lideri Tom Lee yeni bir Bitcoin tahmini ile geri döndü.

Bitcoin iştahı geri dönüyor

Lee, MarketWatch’a yatırımcıların Bitcoin’e duydukları iştahının geri döndüğünü ve birkaç şeyin gerçekleşmesi durumunda BTC’nin yıl sonuna kadar 10 bin dolara ulaşabileceğini söyledi ve şunları ekledi:

 Risk iştahı Bitcoin için olumlu. S&P 500 2.5 standart bir sapma hareketi yaptıysa (bugüne dek yaptığı gibi) ve yatırımcılar oynaklık arıyorsa, bu Bitcoin için temel oluşturur.

Şu anda Bitcoin, yıllık %38 artarak Ocak ayında 3.700 dolardan 5.000 dolara yükseldi, yani Nasdaq 100 ve S&P 500’den daha iyi bir performans sergiliyor.

Geçen yılın başında, Lee, 2018 yılının sonunda BTC’nin 20.000 dolara tekrar geri döneceğini öngörüyordu ancak sonlara doğru tahminini güncelledi ve öngörüsünü 15.000 dolara indirdi.

Teknik analistler, Bitcoin için 5.000 doların altına düşebilecek potansiyel bir aşağı yönlü itiş izliyor ve Ethereum, XRP ve Litecoin için destek seviyelerini belirliyorlar.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin