Wall Street analisti Tom Lee: “200 günlük hareketli ortalamanın eğilimi çok önemli.”
Wall Street analisti Tom Lee: “200 günlük hareketli ortalamanın eğilimi çok önemli.”

Wall Street analisti Tom Lee: “Bitcoin için 25 bin dolar hala mümkün! İnsanlar çok ayı hissiyatına sahip.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin boğaları söz konusu olduğunda, Wall Street analisti Tom Lee gibi iyimser biri yok. Geçen yıl boyunca düzinelerce olayda, Lee en önde gelen kripto varlığının aşağı yönlü piyasa koşullarına rağmen 25.000 doları aşmaya hazır olduğunu iddia etti, hala da bu iddiasını devam ettiriyor.

Wall Street analisti Tom Lee: “200 günlük hareketli ortalamanın eğilimi çok önemli.”

Bir haftalık bir aradan sonra, şu anda Fonstrat Global danışmanlarının genel müdürü olan Lee, kripto pazar tahminlerini paylaştı. Önde gelen analist, kurucu ortağı olduğu Fundstrat’ın geçtiğimiz günlerde Bitcoin’in 200 günlük hareketli ortalama (MA) altında dar aralıkta işlem görürken kötü performans gösterdiğini belirten bir rapor yayınladığını açıkladı. Lee açıklamalarına şunları ekliyor:

İnsanlar çok fazla karamsar… Piyasa koşullarının korkunç olduğunun farkındayız ve 200 günlük hareketli ortalamamızın altındayız. Bu hafta müşterilerimizin 200 günlük hareketli ortalamasının altında kaldığında Bitcoin’in ne yaptığına dikkatlerini çekmek için bir rapor yayınladık. Buna göre Bitcoin, 200 günlük hareketli ortalamasının altında kaldığında gelecek altı ay içinde zamanın yarısında yükseliyor. Ama 200 günlük hareketli ortalamanın üzerine çıktığında ise gelecek altı ayda zamanın yüzde 80’inde yükseliyor. Bu nedenle 200 günlük hareketli ortalamanın eğilimi açık olarak çok önemli.

Bitcoin’in 200 günlük hareketli ortalaması, şu anda 7.200 dolar seviyesinde

Bitcoin’in 200 günlük hareketli ortalaması, şu anda 7.200 dolar seviyesinde. Yine, finansal dünyadaki deneyimlerinden yararlanan Tom Lee, ilginç bir bakış açısı ortaya koydu ve yatırımcıların psikolojisinin genellikle bir dip yaklaşırken “negatif için %100 olasılık” vereceğini söyledi. Ayı hissiyatının yayılmasının hızla arttığını gören uzman, Bitcoin’in yeni yılda yukarı doğru hareket etme olasılığınn yüksek olduğunu belirtti.

Ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin