Tom Lee’den umutları yeniden yeşerten Bitcoin tahmini geldi
Tom Lee’den umutları yeniden yeşerten Bitcoin tahmini geldi

Wall Street analisti Thomas Lee, en kârlı kripto paranın hangisi olacağını açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Thomas Lee, Fundstrat Global Advisors’ın kurucu ortağı ve 25 yılı aşkın özkaynak araştırması deneyimine sahip bir Wall Street analisti.  Thomas Lee, Bitcoin’den bahseden ilk “geleneksel finans” profesyonellerinden biri ve kripto para birimine yönelik olumlu tavrıyla tanınıyor. Wall Street analisti Thomas Lee, yeni verdiği bir röportajda Bitcoin‘e ilişkin görüşlerini paylaştı.

Wall Street analisti Thomas Lee: “Aktif kullanıcılarda en iyi büyümeye sahip olan kripto para yarışı kazanacak.”

Lee, kendisine yöneltilen “Sizce, gelecek yıl en kârlı kripto para hangisi olacak? İyi bilinen para birimlerinden biri mi olacak yoksa yeni oyuncuların piyasayı ele geçirmesini bekliyor musunuz?” sorusuna şu yanıtı veriyor:

Bunu her zaman tahmin etmek çok zor ama aktif kullanıcılarda en iyi büyümeye sahip olan kripto paranın yarışı kazanacağına eminim. Geçtiğimiz yıl, en iyi performans gösteren kripto para birimlerinin aktif kullanıcılarda en iyi büyümeye sahip olduğunu gördük. Örneğin EOS, XLM, BTC ve DOGE. En azından Bitcoin’in gelecek yıl en kârlı kripto paralardan biri olmasını bekliyorum.

Thomas Lee: “Bitcoin ayrılmaya hazırlanıyor.”

Lee, Bitcoin’in uzun vadeli ayı trendinden ne zaman ayrılacağı konusunda ise, şunları söylüyor:

Bitcoin ayrılmaya hazırlanıyor. Madencilik maliyetleri için kırılmaya eşit olan 6.000 dolar seviyesinde destek buldu.

Beklenen finansal krize yönelik görüşlerini paylaşan analist, bir finansal krizin gerçekleşmesinin kaçınılmaz olduğunu ancak kesin zamanlamanın oldukça belirsiz olacağını vurguluyor.

Analist: “USDT’nin ABD doları ile desteklendiği konusunda rahatım.”

Ayrıca Lee, yakın bir gelecekte kriz beklemediğini de ekliyor. Asya bölgesinin gelecekte kripto dostu olacağına inanan Lee, şunları söylüyor:

Asya, kripto paraların gelişmesini beklediğim bir bölge. Çok sayıda genç insan var ve ülkeler teknik olarak bilinir. Ayrıca, halihazırda WeChat ve diğerleri gibi dijital para ve platformların kapsamlı kullanım durumları bulunmakta.

Lee, Tether konusunda ise şunları söylüyor:

USDT’nin ABD doları ile desteklendiği konusunda rahatım. Tether ekibine güveniyorum.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin