Wall Street açılışının ardından kripto piyasasından 50 milyar dolar silindi!
Wall Street açılışının ardından kripto piyasasından 50 milyar dolar silindi!

Wall Street açılışının ardından kripto piyasasından 50 milyar dolar silindi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, dün bir kez daha 25.000 doları aşmada başarısız oldu ve ardından gelen ret, onu tekrar 24.000 doların altına düşürdü. MATIC, OKB, SOL ve diğer altcoinlerin %7 oranında düşmesiyle kripto piyasası günlük ölçekte daha da fazla zarar gördü.

Bitcoin Wall Street’i taklit ediyor

Bitcoin, daha kesin olarak geçen haftanın sonundan bu yana, oldukça değişken hareket etti. Perşembe günü hızla 25.000 dolara ve üzerine çıkarak altı ayın en yüksek seviyesini kaydetti ve aynı hızla 23.500 doların altına düştü.

Son birkaç gün içinde 25.000 doları aşmak için iki girişim daha yapıldı ve en sonuncusu dün geldi. Bitcoin’i 25.200 dolara kadar çıkardı, ancak varlık bir kez daha başarısız oldu. Sonraki ret, onu güneye doğru zorladı ve Bitcoin bugün erken saatlerde 24.000 doların altına geriledi.

Bu düşüş, Wall Street’teki çöküşün ortasında geldi. En önde gelen üç ABD borsa endeksinin tümü kırmızıda kapandı. S&P 500 ve Dow Jones bir günde %2 düşerken, Nasdaq Composite %3’ün üzerinde düştü.

BTC’nin son fiyat düşüşü, varlığın piyasa değerini 465 milyar dolara düşürdü. Altcoinler üzerindeki hakimiyeti biraz artarak %42,6’ya yükseldi.

BTCUSD. Kaynak: TradingView

Altcoinler kırmızıda işlem görüyor

Piyasa değerine göre en büyük iki altcoin (stabilcoinler dışında) olan Ethereum ve BNB son 24 saatte BTC ile benzer oranda kayıplar yaşadı. Sonuç olarak ETH 1.650 doların altında, BNB ise 310 doların altında işlem görüyor.

Cardano, Polkadot ve Shiba Inu günlük ölçekte daha büyük oranda değer kaybetti. MATIC ve Solana, bir günde %6’dan fazla düşüşle ilk 15 altcoin arasında en çok kaybedenler arasında yer aldı.

Dogecoin, Litecoin ve Avalanche önemsiz kazançlar kaydetti. Ancak Filecoin, bir günde neredeyse %9 artarak son galibiyet serisine devam etti. Sonuç olarak, FIL şu anda 8,6 doların üzerinde işlem görüyor.

Kripto Para Piyasasına Genel Bakış. Kaynak: Quantify Crypto

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin