Voyager Digital, mahkeme onayının ardından varlıkları satıyor!
Voyager Digital, mahkeme onayının ardından varlıkları satıyor!

Voyager Digital, mahkeme onayının ardından varlıkları satıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto kredi kuruluşu Voyager Digital, Ethereum, Shiba Inu, Chainlink ve Voyager Token gibi kripto varlıkları satıyor. Binance.US, iflas etmiş olan Voyager Digital’in varlıklarını almak için uğraşıyordu. Mahkeme, kripto borsasının talebini onayladı. Voyager Digital’in varlık satım hareketi, Binance.US onayının ardından geldi.

9 Mart’ta Lookonchain, Voyager’ın son 24 saat içinde değeri bahis siteleri 56 milyon doları aşan kripto varlıkları sattığını ortaya çıkardı. En büyük transferler arasında 27.255 ETH (42 milyon dolar), 11 milyon VGX (6.3 milyon dolar), 400 milyar SHIB (4.4 milyon dolar) ve 160.000 LINK (1 milyon dolar) yer alıyor.

Voyager bağlantılı cüzdan ayrıca Wintermute Trading, Binance.US ve Coinbase’den 33.7 milyon USDC aldı. Coinbase’den 25 milyon USDC aldı. Voyager, son birkaç haftadır kripto varlıkları satmaya devam ediyor. 250 milyardan fazla Shiba Inu (SHIB) tokenini Coinbase’e taşıdıktan sonra topluluğun dikkatini çekti.

Voyager Digital, halen 459.8 milyon USDC, 102.306 ETH, 122.4 milyon VGX ve 4 trilyon SHIB dahil 757.8 milyon dolar değerinde varlığa sahip.

Mahkeme, Binance.US’un Voyager varlıklarını satın alma teklifini onayladı

Amerikalı yargıç Michael Wiles, Binance.US’nin Voyager varlıklarını satın almasını onayladı. Yargıç, Binance.US anlaşmasının etkilenen Voyager alacaklılarına daha fazla fayda sağladığına karar verdi. Mahkeme nihai bir onay verirse, Binance Voyager’ı satın alacak. Ancak, Voyager’ın anlaşmayı tamamlamaya veya Voyager müşterilerine parayı geri vermek için varlıkları tasfiye etmeye karar vermesi gerekiyor.

Binance.US anlaşması, müşterilerin iflastan önce sahip oldukları kripto varlıklarının %73’ünü kurtarmalarına yardımcı olacak. Yargıç ayrıca hiçbir ABD kurumunun Voyager tarafından planlanan bir iflas tokeninin çıkarılmasına karşı çıkmayacağına da karar verdi.

Bazıları, Voyager tarafından kripto varlıklarının son satışının mahkeme kararının bir parçası olduğuna ve Voyager’ın müşterilere parayı geri ödeyeceğine inanıyor. Binance şu anda ABD’de düzenleyici engellerle uğraşmaya devam ediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin