featured

Voyager Digital, 3AC krizine bağlı olarak çekim işlemlerine sınırlama getirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki bir satıştan sert bir şekilde etkilenen Singapur merkezli hedge fonu Three Arrows Capital (3AC) problemleri devam ediyor. Şirket sıkıntıya maruz kaldığını açıkladıktan sonra, kripto komisyoncusu Voyager Digital, günlük para çekme limitini önemli ölçüde düşürdü.

Toronto merkezli Voyager Digital, 22 Haziran Çarşamba günü yaptığı açıklamayla birlikte, özellikle müşteri destek bölümünün para çekme limitlerini kapsayan kısmını güncelledi. 

24 saat içinde izin verilen para çekme miktarını maksimum 25.000 ABD dolarından 10.000 ABD dolarına indirdi.

Bununla birlikte, şirketin web sitesi ayrıca “değişime tabi olduklarını ve belirli müşteri geçmişine göre değişebileceğini” de eklediğinden, bu sınırlar kesin olarak belirlenmeyebilir.

3AC’ye maruz kalma

Voyager Digital’in hisseleri, 3AC’ye ödünç verdiği 650 milyon dolardan fazla kaybedebileceği ortaya çıktı. İlk başta borsada %60’tan fazla değer kaybetti. Google Finans verilerine göre, yıldan bugüne kripto brokerinin hisse senedi fiyatı %94 düştü.

Financial Times’tan Kadhim Shubber’in 22 Haziran’da bildirdiğine göre, hedge fonuna 350 milyon dolar değerinde stablecoin USD Coin (USDC) ve 15.250 Bitcoin (BTC) ödünç verdiğini söyledi.

Özellikle, Three Arrows, 3AC’nin pozisyonlarından bazılarını tasfiye eden kuruluşlar arasında yer alan ABD merkezli kripto borç veren BlockFi ve Genesis de dahil olmak üzere. Borç verme ve ticaret ortamı boyunca değişen yatırımlarıyla kripto endüstrisindeki en büyük ve en aktif oyunculardan biridir.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin