CBDC’ler Bitcoin ve kripto para piyasasını nasıl etkiler?
CBDC’ler Bitcoin ve kripto para piyasasını nasıl etkiler?

Voyager CEO’suna göre Bitcoin baharı çok yakında

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimlerinin süregelen fiyat düzeltmesine rağmen, birçok endüstri lideri hala Bitcoin ve kripto’nun geleceği konusunda iyimser düşüncelere sahip. Kripto yatırımcılarına kripto ticareti çözümleri sunan bir şirket olan Voyager’ın CEO’su Stephen Ehrlich, kripto pazarının büyümeye devam edeceğine inanan büyük isimler arasında.

Bitcoin boğa koşusu yeni yatırımcılar getirdi

Tarihsel kripto para birimleri boğa koşusu piyasaya yeni yatırımcıları getirdi ve bu da kripto para birimlerinin daha da büyümesini sağladı, böylece milyarlarca dolarlık bir endüstri haline geldi. Ancak, kripto şöhretinin bir bedeli var. Bitcoin fiyatları 2017 yılında yaklaşık 20.000 doları vurdu ve ardından yavaşça geriledi.

Bitcoin büyük düzeltmelerden kurtuldu

Stephen Ehrlich Bitcoin için şu açıkamayı yapıyor:

Bitcoin bir düzeltmeyle ilk kez Karşılaşmadı. Geçmişte dört kez (2010, 2012, 2014 ve 2016) bu dönemlerden geçti. Bitcoin fiyatının 1000 dolardan yüksek bir seviyeden 250 dolara düşmesiyle sonuçlandı. Son ana düzeltme birçok insanın umudunu yitirdi ancak Bitcoin’in geri dönüp daha fazla popülerlik ve güç kazanacağının farkında değiller.

Peki uzmanlar 2019’da ne öngörüyor ve Bitcoin ’e ne olacak?

Uzun vadeli hedef için Ehrlich şunları söyledi:

Tüm büyük teknolojik değişimin etkisi genellikle kısa vadede fazla tahmin edilmekte ve uzun vadede hafife alınmaktadır. Bu teoriye Amara Yasası denir ve Amazon ve Apple gibi dünyanın en başarılı teknoloji işletmelerinin yükselişini açıklamak için kullanılabilir… 2001 yılında, Amazon hissesi sadece 6 dolar değerinde idi. 11 Eylül’den sonraki günlerde, 20 yıldan kısa bir süre sonra aynı hissenin 2.000 dolarlık değere varacağını hayal etmek çok zor olurdu.

ICO’lar ve kripto startup’larında daha fazla sorun

Ehrlich ‘e göre, kripto para birimi girişimlerinin ve ICO projelerinin karşılaştığı sorunlar henüz bitmedi. Bu dönemde daha fazla şirketin test edilmeye devam edeceğini ve yalnızca meşru işletmelerin daha güçlü ortaya çıkacağını düşünüyor. Düşüncelerini şu şekilde ifade etti:

Kripto kışı devam ettikçe, daha fazla şirket test edilecek ve yalnızca değerli ürünler, yeterli finansmanı ve uzun vadeli iş stratejileri olan şirketler hayatta kalacak… Daha meşru işletmeler ortaya çıktıkça ve değerlerini kanıtladıkça, daha fazla yatırımcı kriptoya girme konusunda kendinden emin olacak.

Şu andan itibaren, bu konuda Bitcoin veya başka bir kripto para geleceğini tahmin etmek çok zor, ancak bu, endüstri uzmanlarının piyasadaki yükseliş duruşlarını ifade etmelerini engellemeyecek.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin