Yüksek volatilitesiyle tanınan Bitcoin için
Yüksek volatilitesiyle tanınan Bitcoin için "ezber bozan" istatistik!

Volatilite verilerine göre gerçek Bitcoin patlaması henüz yaşanmadı: Peki ne zaman gerçekleşecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son iki hafta içinde büyük bir yükseliş yaşayan Bitcoin, OKEx ile ilgili haberler çıktıktan sonra görülen dip seviyelerden sonra neredeyse %25 yükseldi. Bu haberin yazıldığı anda Bitcoin, 13.800 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin asıl patlamasını henüz yaşamadı

Bu hızlı yükselişe rağmen, bazı analistler gerçek Bitcoin patlamasının gerçekleştiğini henüz düşünmüyor. Hatırı sayılır bir kesim BTC’nin yakında daha da patlayıcı hareketler görebileceğini öne sürüyor.

Bir kripto varlık analisti 31 Ekim’de aşağıdaki tabloyu paylaşarak Bitcoin oynaklığının hâlâ düşük seviyelerde olduğunu iddia etti. Aşağıdaki grafik, BTC’nin yıl başından bu yana bir günlük tarihsel dalgalanma endeksini gösteriyor. Görüldüğü gibi, oynaklık mart ayındaki %60’ın üzerinde düzeltme sırasında görülen zirvelerin çok altında.

Bu analiz, Bitcoin’in yeşil olarak gösterilen trend çizgisini kırdığında, makro öneme sahip bir harekete başlayacağını gösteriyor. Mevcut eğilimler bunun yukarı yönlü bir hareket olacağını öne sürerken, başka bir likidite krizi ortaya çıkarsa BTC düşüş görebilir.

Mohit Sorout: “BTC makro oynaklığı ortalamanın çok altında.”

Bitazu Capital’den Mohit Sorout, bu dalgalanmanın yukarı yönde güçlü bir hareketle sonuçlanacağını düşünüyor. Kısa süre önce Sorout, Bitcoin’in makro oynaklığının şu anda tarihsel seviyelere kıyasla ne kadar düşük olduğunu gösteren aşağıdaki tabloyu paylaştı.

https://twitter.com/singhsoro/status/1321336607291568129

Light: “Perakende Bitcoin yatırımcıları yeniden dahil olunca fiyat 20.000 doları kırabilir.”

Gerçek kopuşun Bitcoin’i 20.000 doların üzerine çıkarması bekleniyor. Kripto para analisti “Light” geçtiğimiz günlerde, önde gelen kripto para biriminin, perakende yatırımcılar alana yeniden girdikten sonra “20.000 doların üzerinde fiyat keşfi” görebileceğini paylaştı.

Perakende segmenti şu anda aşırı hareketli değil ama yakında olacak. Fiyat halkın ilgisini çekiyor. Bu, perakendenin kafaları kuma gömülü iken giren akıllı paranın açık bir işareti. İkincisi birincisine yetiştiğinde, 20.000 doların üzerinde fiyat keşfinde olacağız.

Tyler Winkelvoss ve alandaki diğer yatırımcılar Bitcoin’in 2020’nin sonunda 20.000 doları geçeceğini düşünüyor. Önde gelen kripto para birimi şu anda bu dönüm noktasına ulaşmanın %45’lik bir ralli kadar uzaklıkta.

Bu arada mevcut rallinin ne zaman sona erebileceğine dair bazı göstergeler açığa çıktı. Ayrıntılar buradaki haberimizde.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin