Vitalik Buterin'in yeni meme coin önerisi hayat buldu! İşte son durum
Vitalik Buterin'in yeni meme coin önerisi hayat buldu! İşte son durum

Vitalik Buterin’in yeni meme coin önerisi hayat buldu! İşte son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin THE Protocol (THE) kriptosuna destek oldu. Buterin, protokolde yüzde 10 hisseyi alan 100 milyon THE token ile en büyük hissedar konumunda. Ethereum kurucusu Vitalik Buterin’in isteği Shiba Inu’ya yeni bir rakip çıkarttı. Geçen Cuma, Vitalik Buterin, birinin ‘THE Protokol’ adlı bir proje yaratması gerektiğini söyleyerek şaka yaparak düşüncelerini paylaşmıştı.

Bununla ilgili yorum yapan Buterin, etkili kripto topluluğu üyeleri tarafından bir projeye ‘THE’ atıfta bulunarak bir projeyi mahvetmenin kolay olacağını söyledi.

Sadece birkaç gün sonra, bir ERC20 protokolü olan THE Protokolü (THE) hayata geçti. İlginç bir şekilde, yeni meme coin’in Twitter yöneticileri de Vitalik Buterin’in önerisinden yararlandı. Kripto analitik firması Nansen, THE Protocol hakkında bazı ilginç veriler paylaştı.

Kripto analitik firması Nansen’e göre THE Protocol, Shiba Inu’ya benzerlik gösteriyor. Ayrıca, Vitalik Buterin’e yüzde 10 hisse vermeye karar verdiler ve onu 100 milyon THE tokeniyle en büyük sahibi yaptı. İlginç bir şekilde, kripto para bazı Ethereum yatırımcılarının dikkatini çekmeyi başardı. Nansen’den gelen veriler şunları gösteriyor:

“En büyük token sahibi, toplam arzının %10’u olan 100M $THE alan @VitalikButerin’e ait. En iyi 50 varlık dışı adres $THE’nin %50,6’sına sahiptir ve çoğu, yayınlanmasından kısa bir süre sonra $THE’sini almıştır. Desantralizedvision.eth, 3 ETH’yi 13.614.311 THE ile sadece 0,00028 $/THE’den takas etti. Sadece 2 saat önce, “sisterofvitalik” ve hxr.eth, $THE’lerini sattı, ancak hxr.eth hala 2 milyon tokeni elinde bulunduruyor.”

18 Ekim Salı günü lansman sırasında, THE Protocol’ün (THE) fiyatı şaşırtıcı bir şekilde yüzde 1000 oranında artış kaydetti. Yazım sırasında ise yüzde 100 daha kazandı ve şu anda 0,03352 dolardan işlem görüyor.

Ayrıca THE kripto para altı günden daha kısa bir sürede Hotbit ve MEXC Global gibi popüler kripto borsalarının listesinde yer aldı. Çok kısa bir sürede piyasa değeri de 33 milyon dolara ulaştı.

SHIB fiyatı artacak mı?

Geçen yılki güçlü bir boğa koşusunun ardından, Shiba Inu (SHIB) fiyatı bu yılki kripto kışında önemli ölçüde zarar gördü ve kayıplar elde etti. Ancak Shiba Inu ekosistemi ilginç gelişmelerden geçiyor. Sonuncusu, Shiba Eternity oyununun 100.000’den fazla indirilen mobil platformlarda piyasaya sürülmesi oldu.

Ayrıca, Shiba Inu blockchaini Web3 güvenlik lider panosunda ikinci sırayı ve 93’lük bir güven puanını güvence altına aldı. Shiba Inu’nun rakibinin yakın zamanda piyasaya sürülmesi, meme coin faaliyetlerini arttırmaya yardımcı olabilir.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin