Vitalik Buterin'in onayladığı yeni token oluşturuldu! İşte ayrıntılar
Vitalik Buterin'in onayladığı yeni token oluşturuldu! İşte ayrıntılar

Vitalik Buterin’in onayladığı yeni token oluşturuldu! İşte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Vitalik Buterin, piyasada büyük ilgi gören başka bir tokeni onayladı. Nansen’in bildirdiğine göre, Vitalik Buterin’in dolandırıcılar ve botlar için bazı problemler yaratacak bir token yaratma fikri gerçek oldu. Bu durum ise başka popüler meme coin’in hikayesini bir şekilde kopyalıyor.

15 Ekim’de Buterin, “THE Protokol” olarak adlandırılacak yeni bir kripto projesinin oluşturulmasını öneren bir tweet yayınladı. Bir yaratıcı bu fikri gerçekten sevdi ve Buterin’in fikrinden gerçek bir proje yarattı. $THE için token sözleşmesi, tweet’ten kısa bir süre sonra oluşturuldu. Daha sonra kitlesel bir şekilde toplanarak değerine %1.000 değer kazandı.

Shiba Inu’ya benzer şekilde, tokenin yaratıcısı, fikri oluşturan ve paylaşan kişiye bir miktar “telif hakkı ücreti” göndermenin adil olacağına karar verdi. THE’nin toplam arzının yüzde onu, oluşturulduktan kısa bir süre sonra Vitalik Buterin’e devredildi.

Yeni coin ortaya çıktı!

Elde edilen verilere göre 50 kişi THE’nin yarısından fazlasını elinde tutuyor. Büyük Ethereum yatırımcıları ise yeni ortaya çıkan token için şanslarını kullandılar. “sisterofvitalik” ve hxr.eth gibi popüler yatırımcılar tokeni satın aldı.

Bununla birlikte, bazı büyük adresler, üst adreslerden ve perakende sahiplerinden gelen aktif satışların olmamasına rağmen, varlıklarını zaten düşürdü. Bu yatırımcıların piyasa yatırımcılarının manipülasyonunun hedefi haline gelen THE gibi varlıklara maruz kaldıklarında ne kadar dikkatli olmaları gerektiğini gösteriyor.

Şu anda, Uniswap ve MEXC’de yaklaşık 41 milyontoken dolaşıyor ve merkezi olmayan platformları $THE tokeni için en büyük pazarlar haline getiriyor. Çok sayıda zincir ve pazar araştırması platformu, coini tanımlarken DYOR uyarıları yayınladı.

u.today 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin