Vitalik Buterin'in anketi nasıl sonuçlandı? Hangi kripto Ethereum rakibi olarak görülüyor?
Vitalik Buterin'in anketi nasıl sonuçlandı? Hangi kripto Ethereum rakibi olarak görülüyor?

Vitalik Buterin’in anketi nasıl sonuçlandı? Hangi kripto Ethereum rakibi olarak görülüyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum’un kurucu ortağı Vitalik Buterin tarafından yayınlanan ve ETH topluluğuna ETH, 2035’te piyasa olmazsa tercih edecekleri kripto para biriminin hangisi olacağını soran anket, Cardano’nun zaferiyle sonuçlandı.

Vitalik Buterin tarafından atılan tweet şöyleydi:

“Ethereum topluluğu için anket. 2035’te uyanıyorsunuz ve dünyadaki tüm işlemlerin + tasarrufların %80’i ETH olmayan tek bir para biriminde. Hangisi olmasını tercih edersin?”

ABD Doları dahil üç kripto Bitcoin (BTC), Cardano (ADA) ve Solana (SOL) birbirleriyle yarıştı.

Anket sonucu, Ethereum topluluğu, ETH yoksa gelecekteki para birimi olarak rakipleri Cardano’yu tercih edileceği yönündeydi.

Topluluk, 24 saat boyunca ankete katılım sağladı. Toplam 600.697 Twitter kullanıcısı ankete katıldı. Sonuç olarak Cardano (ADA), 2035 yılına kadar dünyayı kurtarma ve işlemlere hükmetme konusunda tüm oyların %42’sini aldı.

Tüm kriptoların kralı Bitcoin, Cardano’da %4 oranında daha az oy aldı. USD ve Solana sırasıyla sadece %6,5 ve %13.1 ile en düşük desteği aldılar.

Vitalik Buterin Ethereum’a alternatif olarak görülen kripto parayı merak etti

Cardano, akıllı sözleşmelerin piyasaya sürülmesinden sonra ciddi bir ilgi gördü; Aralık 2021’in sonlarında Charles Hoskinson, Cardano’da yaklaşık 175 projenin bulunduğunu ve 2022’nin ilk çeyreğinin sonuna kadar yaklaşık 11 projenin hayata geçeceğini belirtti.

Vitalik Buterin tarafından yapılan bu anket sonuçlarına göre kripto para yatırımcılarının, fiyat performansı şu sıralar piyasayla uyumlu şekilde düşük seyreden Cardano (ADA) için bir güven oyu yoklaması olarak da yorumlanabilir.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin