Kritik açıklama: Solana krizinde Buterin desteği geldi

Vitalik Buterin’den beklenmedik kripto açıklaması…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, kripto para birimlerinin küresel finansal sistemi ele geçirme konusunda farklı bir görüşe sahip. Kripto dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan Buterin, kimesinin beklemediği bir açıklama yaptı.

Reuters’in 16 Haziran tarihli haberine göre Buterin, kripto sektörünün son yıllarda önemli bir büyüme ve benimseme kaydetmesine rağmen geleneksel ve devlet destekli para birimlerinin baskın kalmasını beklediğini belirtti. Ethereum kurucusu,

“Kripto para birimlerinin dünyayı ele geçirmesini beklemiyorum. Kriptolar, dijital ve hükümetlerle ilgili olduğunu düşünüyorum.”

Dijital para birimlerinin ödeme ve yatırımlarda kullanım alanları bulması ile farklı kripto para birimlerinin geleneksel finans sistemlerini ne ölçüde ele geçirebileceği konusunda spekülasyonlar devam ediyor.

Kripto dünyasının içinde olan Vitalik Buterin’den ilginç açıklama

Kripto savunucuları dijital varlıkların geleneksel finans ürünlerinin yerini alması için büyük çaba sarf ediyor. Ancak bu çabanın karşılığında düzenlemeler ana engel olarak ortaya çıkıyor. Amerika Birleşik Devletleri gibi farklı yargı bölgelerinin alanı yönetmek için yasaları yürürlüğe koyması ve önermesiyle işler birden tersine dönüyor.

Kripto sektörünü düzenleme ihtiyacı, Terra (LUNA) ekosisteminin çöküşünün ardından son günlerde daha sık ortaya çıktı. Olay, Güney Kore’nin sektörü yönetmek için katı yasalar çıkarmak için harekete geçmesi de dahil olmak üzere birkaç hükümetle birlikte milyonlarca yatırımı sildi.

Ayrıca Vitalik Buterin’in kriptonun geleceği hakkındaki görüşleri, El Salvador gibi hükümetlerin Bitcoin’in yasal bir ihale olarak kullanılmasını onayladığı bir noktaya geliyor. Daha önce, Ethereum kurucusu El Salvador’un Bitcoin görevini pervasız olarak nitelendirirken, hareketi öven bireyleri ters köşe yapmıştı.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin