Vitalik Buterin’den 100x’li yeni Ethereum açıklaması
Vitalik Buterin’den 100x’li yeni Ethereum açıklaması

Vitalik Buterin’den 100x’li yeni Ethereum açıklaması  

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, yakın gelecekte piyasaya sürülecek ikinci katman çözümüyle ağın 100X ölçeklendirmenin eşiğinde olduğunu söylüyor.

Yeni ağ

Tim Ferriss Podcast’te konuşan Buterin, Optimism’in yakında ana ağını başlatacağını ve kullanıcıların uzun zamandır beklenen ölçeklendirme için ikinci katman çözümlerine erişim sağlayacağını söyledi.

Buterin şöyle dedi: Rollup olarak ifade edilen toplamalar çok yakında geliyor. Bundan daha fazla ölçeklemeye ihtiyaç duyduğumuzda, sharding konusunun o zamana kadar uzun bir süre için hazır olacağından tamamen eminiz. ”

Rollups, işlemlerin belirlenen yan zincirlerde paketlenmesine ve depolanmasına izin vererek, ethereum’un ağ etkinliğinin yükünü hafifletir ve protokolün ölçeklenebilirliğini artırır. Buterin’in yorumları, Ethereum’un ağında artan gaz ücretlerinin ardından geliyor ve bazı kripto projelerini yerel bir blockchain protokolü için başka yerlerde aramaya zorluyor.

Buterin, Rollups konusunun Ethereum’un ölçeklenebilirliğini potansiyel olarak 100 kat artıracağını ve kullanıcılara, sharding yayınlanmadan önce bu arada gelişmeyi kutlamaları için neden vereceğini söyledi.

cryptoglobe

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin