Vitalik Buterin ve Dr. Doom Nouriel Roubini tartışması merakla bekleniyor!
Vitalik Buterin ve Dr. Doom Nouriel Roubini tartışması merakla bekleniyor!

Vitalik Buterin ve Dr. Doom Nouriel Roubini yüzleşmeyi planlıyor: Bu tartışma ilginç olacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin ve Dr. Doom olarak bilinen küresel ekonomist Nouriel Roubini, kripto paralarla ilgili canlı bir tartışmada yüzleşmeyi planlıyorlar. Ancak bu tartışmanın gerçekleşip gerçekleşmeyeceği henüz belli değil.

Vitalik Buterin ve Dr. Doom Nouriel Roubini tartışması merakla bekleniyor!

Kripto para ve Blockchain gazetecisi Laura Shin, ilk olarak bu ikisini bir tartışmaya davet etti. Kısa bir tweet ile Vitalik Buterin davete “olumlu” yanıt verdi. Roubini ise Buterin ile canlı bir tartışma yapmaktan mutluluk duyacağını, ama Laura Shin’ın moderatörlüğü nedeniyle kripto para endüstrisine, sahte bir gazeteci ile seslenmek istemediğini söyledi.

BitMEX’in kurucu ortağı ve CEO’su olan Arthur Hayes ise tüm masrafları karşılamayı ve New York ya da Londra’daki tartışmayı sunmayı teklif etti. Roubini bu teklife de olumsuz yanıt verdi. BitMEX’i “tipik bir kripto ticaret çöplüğü” ve “suç aldatmacası” olarak adlandırdı. Bu tartışmanın gerçekten gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini söylemek imkansız. Ancak “Kripto Para Haber” herhangi bir yeni gelişme konusunda sizi bilgilendirecek.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin