Vitalik Buterin, 100.000 dolar değerinde bağış yaptı
Vitalik Buterin, 100.000 dolar değerinde bağış yaptı

Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, New York Başsavcısı’na cevap verdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, kripto alanındaki önemli konulara ilişkin görüşlerini paylaştı. Vitalik Buterin, New York Eyaleti Başsavcısı Barbara Underwood tarafından yayınlanan bir rapor hakkındaki görüşlerini paylaştı. Underwood Binance, Kraken ve Gate.io’nun operasyonlarını New York’un kripto para birimi düzenlemelerine aykırı bir şekilde yürüttüklerini belirtti.

Kısa bir süre önce OAG gönüllü katılım için borsalara çıkmıştı. OAG, dört platformun (Binance, Gate.io, Huobi Global ve Kraken) New York Eyaletinden alım satıma izin vermediğini ve katılımın reddedildiğini belirtti. OAG daha sonra dört platformun eyaletten herhangi bir ticaret yapıp yapmadığını araştırdı ve Binance, Gate.io ve Kraken’in New York’taki kripto para birimi düzenlemelerini ihlal ettiği bildirdi.

Rapora cevaben Kraken şu tweeti attı:

Bu araştırmayı finanse eden NY vergi mükelleflerine teşekkürler.

Vitalik Buterin, New York Başsavcısı’nın raporunu yorumladı

Kraken, New York’ta faaliyet göstermediklerini söyledi. AG şu anda mahkemede dava açmaya mı çalışıyor? Bunun, @CBOE vadeli işlem sözleşmesinin sona ermesinden bir gün önce yayınlanması bir tesadüf mü? Kim içeriden bilgi aktardı ve @NewYorkStateAG çalışanları tarafından manipülasyonu önlemek için neler yapıldı?

Vitalik Buterin, “Adil olmak”, “ kamu davalarını denemek” ve daha genel olarak derecelendirme kurumları gibi davranan düzenleyici kurumların, liberterlerin lehinde hareket ettiğini belirtti.

bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin