Buterin'e göre Ethereum benimsenmesi düşüyor.
Buterin'e göre Ethereum benimsenmesi düşüyor.

Vitalik Buterin: “Ethereum’un benimsenmesi düşüyor.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Proje yaratıcısı Vitalik Buterin‘e göre, Ethereum Blockchain’i üzerinde işlem yapma maliyetinin artması yazılımın benimsenmesine zarar veriyor.

Buterin, Ethereum 2.0 dahil olmak üzere büyük planlı güncellemelere geçişle birlikte, projenin önündeki zorlukları anlama konusundaki yaklaşımından söz etti.

Buterin:

Eğer büyük bir kuruluşsanız, işlem alanında herkesle rekabet etmek zorundasınız. Süreç zaten pahalı ve bizim yüzümüzden bile beş kat daha pahalı olacak. İnsanların birleşmesini engelleyen bir baskı var, ancak ölçeklenebilirlikteki gelişmeler bunu iyileştirmede başarılı olabilir.

Ağa olan talebin bir ölçüsü olan Ethereum’un yedi günlük işlem ücreti ortalaması son elli günün en düşük seviyesindeyken, 1 Temmuz’dan bu yana işlem başına 0,11 eter civarında oturuyor.

Geçmişteki argümanları ve şu andaki çalışmalarını takip eden Buterin, PoS’u soruna potansiyel bir çözüm olarak sundu ve işlem doğrulamasının değiştirilmesinin ücretleri işlem başına 100 kat düşürerek, kuruluşların Blockchain’de yer açmasına yardım edebileceğini belirtti.

Buterin: “Ethereum’un benimsenmesi endişe konusu.”

Genel olarak, Buterin’in yorumları Ethereum’un halk tarafından benimsenmesinin büyüyen bir endişe olduğunu gösteriyor.

Yönetişim ve benimseme konusunu da tartışan Buterin, fiyat oynaklığı ve siber güvenliğin de önde gelen meseleler olmaya devam ettiğini söyledi ve hükümetin süreci düzenlemede bir rolü olduğu sonucuna vardı:

Hükümetlerin düzenlemede bir rolü var. Genel kaygılar, temel fikrin doğrudan Blockchain’lere token satarak yeni bir proje için fon yaratma olduğu kripto para borsalarıyla ilgili. Belirli ICO türlerinin yasal olarak menkul kıymetler olarak kategorize edilip edilmediği tartışmaları söz konusu.

Buterin, benimseme konusunda öncü teknoloji olarak sertifikaların tanımlanması gibi düşük riskli Blockchain kullanımlarını da tavsiye etti.

coindesk

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin