Vitalik Buterin, Ethereum güncellemesi hakkında konuştu! İşte detaylar
Vitalik Buterin, Ethereum güncellemesi hakkında konuştu! İşte detaylar

Vitalik Buterin, Ethereum güncellemesi hakkında konuştu! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin önümüzdeki 10 yıl içerisinde ETH’nin kripto endüstrisini dönüştüreceğini söyledi. Gerçekleşecek birleştirme, ölçeklendirme ve iyileştirilmiş verimlilik nedeniyle işlem ücretleri 0,05 doların altına düşeceği için kripto ödemelerinin benimsenmesini ve yeni kullanım durumlarını zorlayacağına inanıyor.

Ethereum fiyatı yükselişini sürdürecek mi?

8 Ağustos’ta gerçekleşen Kore Blockchain Haftası 2022 konferansı sırasında Vitalik Buterin, Birleştirmenin kripto ödemelerini ve 2018’den sonra azalan diğer blockchain ve kripto faydalarını geri getireceğini iddia ediyor. Önümüzdeki 10 yıl Ethereum’u ve kripto alanını değiştireceğini iddia etti.

Birleştirmenin PoW’dan PoS konsensüsüne geçiş, işlemler için gaz ücretlerini önemli ölçüde azaltması bekleniyor.  Ayrıca, Surge ve Verge aşamaları altında Layer-2 Zk-toplamaları ile ölçeklendirme ve Verkle ile blockchain sıkıştırması, gelecekte kripto ödemelerini ve diğer kullanım durumlarını getirmesi bekleniyor. Vitalik Buterin şu açıklamaları yaptı:

“Ölçeklendirme teknolojisine sahip olduğumuzda, kripto ödemelerini tekrar ana akım haline getirmeye çalışmak gerçekten mümkün hale geliyor. Gelecekte, toplamalarla, verimlilikteki tüm iyileştirmelerle birlikte işlem maliyetleri 0,05 dolara hatta 0,2 sente kadar düşebilir.”

Vitalik Buterin, birçok kripto uygulamasının teoride umut verici olduğuna inanıyor, ancak bugün pratik olarak mümkün olmadığını düşünüyor. Ancak, Birleştirme potansiyel olarak bu uygulamaları mümkün kılacak.

Ayrıca, Ethereum geliştiricileri Surge, Verge, Purge ve Splurge yükseltmelerine baktıkça, ekip ayrıca Ethereum’u gelecekte kuantum hesaplama saldırılarından korumayı planlıyor. Vitalik Buterin, Ethereum Classic’e geçen Ethereum madencilerinin Birleşmeyi etkilemesinin olası olmadığını doğruladı. Birleştirmeden sonra, temizleme aşaması nedeniyle Ethereum’un (ETH) hem piyasa hem de psikolojik açıdan fiyatlandırılması en az 6 ay sürmesini bekliyor.

Topluluğun Birleşme konusundaki iyimserliği nedeniyle Ethereum (ETH) fiyatı hızla yükseldi. ETH fiyatında yükselişe rağmen bir ayı piyasası rallisi nedeniyle kısa ömürlü görünüyor. Son 24 saatte, ETH fiyatı %3’ün üzerine çıktı ve mevcut fiyat, 1500 dolar psikolojik seviyesinin oldukça üzerinde 1734 dolardan işlem gördü.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin