featured

Vitalik Buterin, ”Ethereum 2 Yıl İçinde Visa’nın İşlem Kapasitesine Sahip Olacak”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoinden sonra en büyük ikinci piyasa değerine sahip Ethereum’un, Blockchain teknolojisi ve her geçen gün çoğalan ICO projeleri sayesinde popülerliği artıyor.




TechCrunch Disrupt 2017’de konuşan Vitalik Buterin, Ethereum platformunun veri ve güvenlik konusunda bilinen şeylerin çoğunu değiştirme kapasitesine sahip olduğunu belirtti.

Görüşleri, Ethereum’un önümüzdeki iki yıl içinde Visa’ya eşit işlem gücüne sahip olacağının güçlü bir göstergesi oldu. Buterin şöyle dedi:

“Bitcoin saniyede üç işlemden biraz daha az işlem yapıyor. Ethereum ise saniyede beş işlem yapıyor. Blockchain’in Visa’nın yerini alması yalnızca birkaç yıl sürecek. ” 

Ethereum mucidi Vitalik Buterin, Blockchain teknolojisinin gelecekte oyun oynama ve diğer yoğun veri gerektiren uygulamalar için platform sağlayabileceğini de belirtti.

Ethereum çok fazla özelliği olmayan güvenli bir tabaka gibidir. Üzerine bir çok şeyi inşaa edebilirsiniz. Blockchain üzerinde yıldız gemisi bile çalıştırabilirsiniz. Yüksek düzeyde güvenlik ve ölçeklenebilirlik sağlamasıyla bir çok şey üzerine inşaa edilebilir.

cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin