Vitalik Buterin, Ethereum'a en iyi alternatifi seçilmesini istedi! Cardano mu Bitcoin mi?
Vitalik Buterin, Ethereum'a en iyi alternatifi seçilmesini istedi! Cardano mu Bitcoin mi?

Vitalik Buterin, Ethereum’a en iyi alternatifi seçilmesini istedi! Cardano mu Bitcoin mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, Ethereum topluluğunun hangi kripto para birimini en uygun alternatif olarak gördüğünü belirlemek için takipçilerine görüşlerini paylaştı.

Twitter hesabından 3.1 milyon takipçisine, ETH dışında hangi para biriminin bundan 13 yıl sonra büyük olasılıkla önde gelen ödeme ve değer saklama aracı olacağını sordu.

Vitalik Buterin takipçilerine şu soruyu yöneltti:

“Biz değilsek, o zaman kim?”

Cardano mu Bitcoin mi?

401.000’den fazla oyla Bitcoin, Vitalik Buterin’in ilk anketinde lider konumda. Kısa bir süre en üstte göründükten sonra Cardano, oyların %29,4’ünü alarak ikinci sırada yer aldı. Son zamanlarda en iyi “Ethereum katili” olarak ortaya çıkan Solana, üçüncü sırada (%14) ile yer aldı. Ankete katılanların sadece %7’si doların 2035’te dünyanın önde gelen para birimi olmaya devam edeceğini tahmin etti.

Diğer ankette ise 147.000’den fazla oy kullanıldı. Oyların %39’unu alarak Binance Coin önde yer alırken Tron ikinci sırada, ardından Neo geliyor.

Birçok topluluk, Vitalik Buterin’e yanıt olarak kendi projelerini şilin etmeye başladı. Dogecoin’in kurucu ortağı da yorumlarda meme parasını kullandı. U.Today tarafından bildirildiği üzere Tesla, bugün erken saatlerde bazı ürünler için DOGE‘yi resmi olarak kabul etmeye başladı ve bu da %17’lik bir fiyat artışıyla sonuçlandı.

Ethereum geçen yıl yıldız getirisi sağlarken, JPMorgan’dan Nikolaos Panigirtzoglou da dahil olmak üzere bazı analistler, meme coin’in ölçekleme sorunları nedeniyle bu yıl pazar payını kaybedeceğini düşünüyor.

Vitalik Buterin, Twitter’da kullanıcılarına kendisine karşı en çılgın eleştiri örneklerini göndermelerini istedi. Kullanıcılar ayrıca en popüler tokenlerini de Buterin ile paylaşmaya başladı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin