Vitalik Buterin eleştirilerle karşı karşıya kaldı! Peki neden?
Vitalik Buterin eleştirilerle karşı karşıya kaldı! Peki neden?

Vitalik Buterin eleştirilerle karşı karşıya kaldı! Peki neden?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Vitalik Buterin Ethereum’un merkezileşmesiyle ilgili eleştirilerle karşı karşıya kaldı. Merkezileştirme ve kontrol, Merge’in ağda uygulanmasından sonra son birkaç aydır Ethereum’un en fazla yorum aldığı kelimeler oldu. Ağın izlediği yol şüpheli olarak değerlendiriliyor ve kullanıcılar Vitalik Buterin eleştirilere maruz kalıyor.

Mr.y lakaplı bir Twitter kullanıcısı, Ethereum topluluğuna iç yönetişim yapısı ve ağın geleceğinin kararlaştırıldığı ve yol haritasının oluşturulduğu karar verme süreci hakkında sorular sordu.

Bazı kullanıcılar ve geliştiriciler, Vitalik Buterin’in geliştiricilerden, meraklılardan ve doğrulayıcılardan bilgi topladığını ve ardından gelecekte bir yol haritasının temeli olacak bir fikir birliği oluşturduğunu varsayıyor.

Ethereum neden eleştiriliyor?

Bununla birlikte, kullanıcı yukarıda bahsedilen yaklaşımı sorguladı ve Buterin’den Ethereum kurucusunun blockchainin geleceği hakkında çekirdek ekibin dışında tam olarak nasıl görüş topladığını açıklamasını istedi.

Buterin soruyu yanıtlamadan önce, veri toplamanın ve ardından ağın geleceği hakkında bir fikir birliği oluşturmanın uygun bir yolu olduğu için kullanıcılarla konferanslar ve özel mesajlar aracılığıyla konuştuğu varsayılmıştır. Kısa bir süre sonra Buterin, ağ çapında bir fikir birliği oluşturma yöntemlerinden birinin “herkes gibi pasif bir şekilde Twitter ve Reddit’i okumak” olduğunu da ekledi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin