Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, yardım çabalarını hızlandırmak ve “Hintlilere ve Hintli olmayanlara büyük fayda sağlamak

Vitalik Buterin, Covid-19 ile ilgili yardım fonu açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Covid-19 çıktığı günden bu yana dünyayı bir türlü terk edemedi. 2019 yılının sonlarında ortaya çıkan koronavirüs, 2022 yılına gelmemize rağmen henüz bitmedi. 2020 yılında pik yapan salgın, yeni varyantlarla beraber ilerledi. Bu süreçte aşı geliştirmeleri oldu. Ancak yeni varyantlara etkileri hep tartışıldı. Bu anlamada Vitalik Buterin ise Covid için yardım fonu ayıracağını belirtti.

Dünya genelinde pek çok kurum ve kuruluş Covid-19 ile mücadele etmek için elinden geleni yapıyor. Kripto dünyasının önde gelen isimleri bu anlamda elinde geleni yapıyor ve yapmaya çalışıyor. Herkesin yakından tanıdığı Ethereum’un kurucu ortağı Buterin’de koronavirüs salgınının sonlanması adına yardım edeceğini söyledi. 

Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, yardım çabalarını hızlandırmak ve “Hintlilere ve Hintli olmayanlara büyük fayda sağlamak” için Hindistan’ın Covid Crypto Relief Fund’ından (Cryptorelief) 100 milyon dolarlık kripto para birimini nasıl kullanacağını açıkladı. Kripto, Buterin’in geçen yıl Cryptorelief’e bağışladığı Shiba Inu fonlarının bir parçası olarak düşünülüyor. 

Vitalik Buterin, yardım için SHIB fonunu kullanacak

Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin 28 Ocak Cuma günü, Cryptorelief’in “Shiba fonlarından” kendisine 100 milyon dolarlık kripto para göndereceğini tweetledi. Dünya çapında bazı “yüksek riskli, daha yüksek ödüllü Covid bilim ve yardım projelerinde” bu fonları “kişisel olarak dağıtmayı” planladığını da sözlerine ekledi. 

Cryptorelief kurucusu, kendisinin ve Buterin’in “Hindistan’daki yardım çabalarının nasıl hızlandırılacağı konusunda” tartıştıklarını belirterek şunları söyledi:

“Bir çözüm bulduk, yüksek riskli/ödüllü projelerde hızlı dağıtım yapmak için 100 milyon USDC’yi Hintli olmayan Vitalik’e geri taşıyacağız.”

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin