Bitcoin'in piyasa değeri artık Visa ve MasterCard'ın toplamından daha büyük
Visa’dan peş peşe bombalar geliyor: Şimdi de USDC kredi kartı yolda!

Visa’dan peş peşe bombalar geliyor: Şimdi de USDC kredi kartı yolda!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Visa, USD Coin (USDC) stablecoin işlemlerini belirli kredi kartlarıyla uyumlu hale getirmek için Blockchain hizmetleri şirketi Circle ile iş birliği yaptıklarını duyurdu.

Visa yeni kredi kartıyla USDC coin kullanımını kolaylaştıracak

Bugün konuyla ilgili yayımlanan Forbes makalesinde şu ifadeler yer aldı:

Circle’ın Visa’nın Fast Track programını başarıyla tamamlamasıyla muhtemelen önümüzdeki yıl Visa, işletmelerin doğrudan kartı kullanan herhangi bir işletmeden USDC ödemeleri göndermesine ve almasına olanak tanıyan bir kredi kartı çıkaraca.

Visa’nın kripto para başkanı Cuy Sheffield, Forbes’a şunları söyledi:

Bu, işletmelerin USDC harcayabilmesini sağlayacak ilk kurumsal kart olacak.

Dün DeFi iş birliği duyurulmuştu

Söz konusu iş birliği sınır ötesi Visa dostu şirketler arasındaki USDC işlemlerini kolaylaştıracak. Ödeme devi, salı günü BlockFi ile Bitcoin (BTC) üzerinden ödül puanları ödeyen bir kredi kartı getirecek bir anlaşma yaptığını da duyurmuştu.

Forbes, yirmi beş cüzdan sağlayıcısının geçtiğimiz günlerde kart sağlayıcısının Fast Track planını atlayarak Visa’nın USDC hamlesine zemin hazırladığını belirtti.

Sheffield şunları söyledi:

Visa’yı bir “ağlar ağı” olarak düşünmeye devam ediyoruz. Blockchain ağları ve USDC gibi sabit coin’ler sadece ek ağlar. Bu nedenle Visa’nın müşterilerimize sağlayabileceği, onlara erişmelerini ve kullanıcılarımıza harcama yapmalarını sağlayan önemli bir değer olduğunu düşünüyoruz.

PayPal’ın platformunda dijital varlıkları piyasaya sürmesinden, büyük ana finans oyuncularının büyük Bitcoin satın alımlarına kadar kripto kullanımı 2020’de önemli ölçüde arttı.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin