Kripto etkin kartları aktif: Ödeme devi Visa, Latam bölgesi için önemli bir adım attı!

Visa, kripto yatırımlarını sürdürüyor: 65’ten fazla platform ile ortaklığı var

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberKripto piyasasında adını sıkça duyduğumuz Visa, önemli başarılara imza atıyor. Finans hizmet sağlayıcısı, yeni dünyaya ayak uydurmak için kripto dünyasıyla fazlasıyla yakından ilgileniyordu. Ödeme devi her açıdan gelişim göstererek geleceği inşa etmek istiyor. 

Visa şimdi 65’ten fazla kripto platformu ve borsası ile ortaklık kurdu. Buna ek olarak, ödeme devi, kripto bağlantılı kart kullanımının ilk mali çeyrekte 2,5 milyar doları aştı. “2021 mali yılının tamamı için ödeme hacminin zaten %70’ini oluşturduğunu” şirket açıkladı.

Visa başarısına başarı katıyor

Visa Inc., 27 Ocak Perşembe günü şirketin kazanç çağrısı sırasında kripto stratejisini ve başarılarını tartıştı. Visa CEO’su Al Kelly ise şunları söyledi: 

“Kripto ve cüzdanlar da dahil olmak üzere ödemelerdeki birçok güncel eğilim, yeni ödeme yöntemleri sağlıyor. Bunlar Visa için fırsatları temsil ediyor.”

Önemli başarılara ulaşan şirket, yeni yatırım ver anlaşmalarla ilerlemeye devam ediyor. Şirketin kripto alanındaki çabalarıyla ilgili olarak yönetici şunları vurguladı:  

“Ekonomileriyle bağlantı oluşturan kripto oyuncuları için rampalar da sağlıyoruz. Visa kimlik bilgilerini vermek için ortaklık yapan 65’in üzerinde kripto platformu ve borsası var. Bunlarla anlaşma içindeyiz.

Bu çeyrekte, Visa kimlik bilgileri ve kripto cüzdanlarında 2,5 milyar dolardan fazla ödeme hacmi vardı ve bu, 2021 mali yılının tamamı için zaten ödeme hacminin %70’ine tekabül ediyor.”

Öte yandan Temmuz ayında Visa, 2021’in ilk altı ayında kripto bağlantılı kart kullanımı 1 milyar dolara ulaştı.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin