Visa kripto para ödemelerine izin verecek: Reuters
Visa kripto para ödemelerine izin verecek: Reuters

Visa kripto para ödemelerine izin verecek: Reuters

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Reuters, kriptoların benimsenmesi için büyük haberlerin geldiğini bildirdi. Visa ödeme devi, kullanıcıların kendi ağında kripto, özellikle de USDC stablecoin ile işlem yapmalarını sağlayacağını belirtti. Kripto ödemeleri, serbest fiat para birimi ödemelerine alternatif olarak bu yılın sonlarında uygulanacak.

6976_01

Ödeme devinin daha önce kripto para alanına yaklaştığı ve Avrupa ağına kripto uygulaması Wirex’i eklediği ve böylece 61 milyon müşterinin kripto para birimlerinde ödeme yapmasına izin verdiği ifade edilmişti.

Bir diğer ödeme devi Mastercard, Şubat ayında, bu yılın sonlarında kripto para birimi ödemelerine de izin vereceğini duyurdu.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin