Vinny Lingham: “Kripto paralar insanlık tarihindeki en büyük teknolojik deney.”
Vinny Lingham: “Kripto paralar insanlık tarihindeki en büyük teknolojik deney.”

Vinny Lingham: “Bitcoin tekrar 20.000 doları görecek. Ama sonra 100 dolara düşecek.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Civic Token CEO’su Vinny Lingham, Güney Afrika Blockchain Girişimciler Kulübü’ne katıldı. Lingham, konuşmasında kripto para sektörüne yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

Vinny Lingham: “Kripto paralar insanlık tarihindeki en büyük teknolojik deney.”

Lingham şu an kripto para birimlerinin daha fazla kitleye yayılmasının önündeki en büyük engellerin ölçeklenme ve kullanım alanı azlığı olduğunu vurguluyor. Vinny Lingham açıklamalarına şunları ekliyor:

Başka bir balon daha görecek miyiz? Muhtemelen… Çünkü insanlar olaylardan ders çıkarmıyor. Bitcoin tekrardan 20.000 dolara vurduğunda, 100 dolar veya buna benzer bir seviyeye düşecek.

Lingham, kripto paraları insanlık tarihindeki en büyük teknolojik deney olarak tanımlıyor. Lingham’a göre, Blockchain teknolojileri, 10 yıldan fazla olmasına rağmen hala emekleme aşamasında. Lingham, sektörün olgunlaşmamış olduğunu söylüyor. Para transferleri dışında, çoğunluğun kâr/yatırım amaçlı ve spekülasyona dayalı bir oyun için kullanıldığını ekliyor.

Lingham, geçen yılın fiyat patlamasını, ICO’ların patlamasına bağlıyor

Tecrübeli CEO, sektöre giren tüm paraya rağmen, teknolojinin gelişmesine odaklanılması gerektiğini düşünüyor. Lingham, geçen yılın fiyat patlamasını, ICO‘ların patlamasına bağlıyor. Lingham, kazanabileceği para miktarından ziyade yenilikçi ve girişimci projelere yatırım yapılması gerektiğine inanıyor ve açıklamalarına şunları ekliyor:

Bir yatırım yaparken küçük hesapların peşinde koşup her şeyin merkezine parayı koymak lazım. Kripto para piyasasında sadece tutkuyla bağlı olabileceğiniz bir projenin hedeflerine yatırım yapmak uzun vadede başarı sağlar.

Ancak Lingham, şimdi yapılacak en iyi şeyin gelecek için birikim olduğunu hatırlatıyor:

Üç veya dört ayı pazarını ve döngüyü gördüm… ayı pazarlarında, Bitcoin gibi yüksek kaliteli kripto paraların birleştirilmesi ile ilgili daha fazla şey var.

Coincomments

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin