Victoria's Secret metaverse'ye girmeye hazırlanıyor!
Victoria's Secret metaverse'ye girmeye hazırlanıyor!

Victoria’s Secret metaverse’ye girmeye hazırlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İç giyim markası Victoria’s Secret, ABD Patent ve Ticari Marka Ofisine metaverse’e girme niyetini belirten birkaç ticari marka başvurusunda bulundu.

Victoria’s Secret metaverse’de iç giyim satmayı amaçlıyor

Ticari marka avukatı Josh Gerben’e göre, Victoria’s Secret ‘sanal iç çamaşırları, ayakkabı ve moda aksesuarları’ gibi ürünlerin takas edilemez token (NFT) şeklinde satılması için dört başvuruda bulundu. Gerben Twitter’dan şöyle bir paylaşım yaptı:

“Victoria’s Secret metaverse’ye giriyor ve sanal iç çamaşırı satmayı planlıyor. Şirket “sanal iç giyim, ayakkabı ve moda aksesuarları” satmayı planladığını belirten 4 yeni marka başvurusunda bulundu.

Dijital ürünlere ek olarak, iç çamaşırı markası ayrıca “moda, giyim, moda aksesuarları ve stil alanındaki bilgiler, fotoğraflar, görüntüler, videolar, kaydedilmiş çekimler, öne çıkanlar ve deneyimler” sunacak. Şirket ayrıca gelecekte sanal defileler düzenlemeyi planlıyor.

NFT alanından faydalanan büyük markalar

Gucci, Adidas, Ralph Lauren, H&M, Louis Vuitton, Prada ve NIKE gibi bir dizi moda markası, sanal bir ortamda ürün sunmak için metaverse dünyasına çoktan katıldı.

Lüks markaların yanı sıra, McDonald’s gibi fast-food perakendecileri de metaverse’de sanal restoranlar açmak için geçen hafta başvuruda bulundu. Benzer şekilde, Amerikan fırın zinciri Panera Bread, Walmart’ın Aralık 2021’de yaptığı gibi yeni ticari marka başvurusu dahil olmak üzere metaverse’de sanal mağazalar açmak için başvurdu.

cryptoknowmics


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin